Nokia N95 8gb update??

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Mal me zanima update na tem mobitelu. Potegno sm si nokia software update ampak tam mi napiše da je za update ista verzija ko jo mam gor, na netu pa sm najdo link kjer kaže da je na voljo novi update. zanima me zakaj pa mi v tem programo to napiše, če pa je zuni že novejša software. Sj telefon dela super in nimam dobenga problema znjem, ampak me sam zanima tko informativno.
tle sm najdo update

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Preveri kakšno product code imaš. Update ni vedno na voljo za vsa območja oz. posodobitve prihajajo z zamudo. Če je gor vodafone sw pa zelo redko.

Preveri tukaj, če je možen update. -> Can i update...

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Citat:
pravi:[/I]
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0558643
Version: 20.0.016
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

Tole mi napiše ampak to verzijo ma že gor, je pa telefon vodafon. Pol update ni možen??

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
S to product kodo update ni možen, ker vodafone ne izdaja novih fw (oz zelo redko).

Edini način za update je, da spremeniš product code v klasično (Balkans). Potem lahko naložiš orginalen FW, kot da bi ga kupil v redni prodaji (ga debrandaš). Ni pa več garancije.

Navodila -> N95 product code FAQ
Tukaj pa so product kode