Sem preletel vse teme, pa bom raje kar v novo dal. Menjal bi telefon, rabim pa predvsem za surfanje po netu, gmail account preverim 5 krat na dan, ker mam posel gor obešen, fino bi bilo, če bi lahko delal tudi naročila preko online programov za posel, da lahko odpiram pdf in podobne zadeve (cenike), če že slikam, potem slikam s telefonom, veliko si pišem zapiske na gsm itd.
Doma imam iMac-a, tako da neke sinhronizacije z outlookom in podobnim sranjem ne rabim, vse kar rabim za posel imam online, tako da rabim samo MAC podporo in to je to.
Močno se nagibam k N900, sploh zato, ker laptopa nimam, pa bi ga mogoče rabil za kakšne osnovne stvari, kot je izdelava naročila pri stranki, pa pregled cenika, pa treba je izdelati kakšno naročilo dobavitelju itd.
Zanima pa me:
1. kako se obneseta zaslona pri obeh
2. ali touch screen dela kot je treba?
3. mi lahko desire da to kar N900
4. baterija drži vsaj dva dni ob normalni uporabi?
Doma imam iMac-a, tako da neke sinhronizacije z outlookom in podobnim sranjem ne rabim, vse kar rabim za posel imam online, tako da rabim samo MAC podporo in to je to.
Močno se nagibam k N900, sploh zato, ker laptopa nimam, pa bi ga mogoče rabil za kakšne osnovne stvari, kot je izdelava naročila pri stranki, pa pregled cenika, pa treba je izdelati kakšno naročilo dobavitelju itd.
Zanima pa me:
1. kako se obneseta zaslona pri obeh
2. ali touch screen dela kot je treba?
3. mi lahko desire da to kar N900
4. baterija drži vsaj dva dni ob normalni uporabi?