nokia n8 podatki

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
lep pozdrav
zanima me ali je mogoče dobiti podatke(imenik, slike, beležke,...) iz utopljenega telefona (telefon ne vžge več)

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali da kaj od sebe ? Se hoče pržgati pa nič , sesut software , ali ni nič sploh ? Si probal razstaviti ga ? In posušiti zadevo ? Si imel SD kartico noter in imel gor naloženo slike, beležke

Nazadnje urejeno:

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
telefon ne da nič več od sebe, razstavo ga nisem nimam izvijača padel mi je v morsko vodo
sd kartico sem meo samo sem mel veliko zadev tudi na telefonu

zanima me zato ker ma telefona dva pomnilnika če se da mogoče kako odstranit in prekopirat?

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
daj ga v vedro riža (veže vodo nase) za en teden in še malo pofenaj :D Nekterim je baje uspelo.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

probi ga s fenom sušit malo dlje časa, da malo konektore k sebi spraviš

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
ok telefon sem rastavo a je mogoče če imam enako nokio da bi del telefona z spominom ali kaj podobnega prestavo v drugi telefon?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če imaš možnost, Prvo daj sušiti matično ploščo, šele potem išči nadomestni isti telefon, samo matično dej v drugi telefon in nič drugega od svojega, ker imaš vse zalito z vodo. Ali se že kaj pozna na plošči da je prišla v stik z vodo, karkoli, kontakti, čip, sej je premaz gor ampak vseeno ?

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Imaš mogoče čistilni alkohol ? Palčke za ušesa ? malo namoči in probaj očistiti samo tam kjer vidiš da je oksidirano. Potem pusti da se posuši. Če po tem ne bo več sledov oksidacije probaj v drug telefon dati samo plato in nič drugega. Javi

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
ok prebrisal sem ga z čistilnim alkoholom, ampak je kar močno oklidiran med čipi in mi ga ni uspelo popolnoma očistit oklidacije
in nedela

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Nujno! Kako se v nokii preveri IMEI koda? ... za navadne informacije je koda *#0000# ... kakšna je pa koda, da vidim vse glavne podatke telefona? ... Gre namreč za vkradnjen telefon, ki upam, da ga bom našel kje.

V navodilih ali na mobitelu ne najdem ... vem pa, da sem nekdaj na drugih nokiah vpisal neko xy kodo ... tudi z zvezdico pa lojtro, pa je pokazalo vse podatke ... IMEI ipd ...