Nokia Messaging

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Živjo,

malo gledam tole Nokia Messaging ampak ne štekam point te storitve/aplikacije, ki jo mora bojda operater podpirati. Skratka v čem je prednost, kaj pridobim če si aktiviram to in kako vezo ima operater tukaj zraven?

Namreč moja E72 to podpira oziroma ima že naložen ta "program", ki je dejansko E-pošta, kar mi deluje že sedaj brez problema tudi brez aktiviranega Nokia Messaging.

http://email.nokia.com/account/faq.action

tnx za odgovore.

Lp,

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mene tudi zanima, kako to deluje v praksi.. Nisem še nikoli uporabljal tega
smile-1.gif

A to deluje na VSEH nokijah ali samo tistim, ki imajo symbian?

Čemu to sploh služi? Kot klepet pri gmailu?

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
E72 ima storitev NM brezplačno kot del "prodajnega paketa", ni potrebno naročilo. Tudi modeli C3, N8, C7, C6-01, E7,... imajo storitev brezplačno.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ja sej po mojem je bil to mobitelov odgovor na simobil, ker ma to simobil ze nekaj casa
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
torej če prav razumem brez podprte aplikacije iz strani operaterja Gmail deluje le preko intervalnega posodabljanja ali ročno, v primeru da je zadeva podprta pri operaterju pa deluje wap-push?

sem kreiral account in mi ga na začetku kreira kot navadni Gmail, potem pa ga spremeni v exchange account, naloži maile, ampak mi potem kar zgine, kakor da ga sploh nebi kreiral... ima še kdo to težavo na E72?

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Eno je NM v navezi z operaterjem oz. ponudnikom, to je bilo najprej, ti zaračunavajo ali pa ne, kakor se odločijo. Nokia pa se je odločila, da bo na določenih modelih storitev za vse kupce brezplačna, plačuje se samo prenos podatkov

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sem kreiral account in mi ga na začetku kreira kot navadni Gmail, potem pa ga spremeni v exchange account, naloži maile, ampak mi potem kar zgine, kakor da ga sploh nebi kreiral... ima še kdo to težavo na E72?

Meni Gmail z Nokia Messaging na E72 dela brez problema. Maili so se mi takoj naložili in normalno prihajajo na telefon. Ob kreiranju odjemalca sem izbrala ponudnika Gmail, sprejela pogoje NM in to je to.