nokia messaging in amis

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
a kdo uporablja nokia messaging in amisov mailbox?

men vsakic zajamra da se ne more povezat na server.
edino ce vpisem za mail naslov ime@imap.amis.net mi reče, da hoče več podatkov in lahko na roke vpišem strežnike in username. Ampak maila pa potem ne morem nikjer zamenjat, ker ime@imap.amis.net ne deluje.

drugi mailboxi mi delajo in tudi amis mi dela preko imapa na pcju

kakšna ideja?
hvala

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Meni pa ne uspe urediti siolovega emaila na tej storitvi. Vsi ostali pa delajo kot urca...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Disco, kaj pa bi mi ti znal povedat kako bi naredil na Amis mailih preusmeritev? Bom pač za Amis in Volja maile naredil poseben Yahoo ali Hotmail in se bo vse preusmerjalo tja not, tudi nič hudega. Na Volji gre to zelo lepo in enostavno pri Amisu pa mi ni uspelo... Imam pa sedaj na Nokia Messaging nastavljena 2 gmaila in dela res lepo!

Lp

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
To pa ne vem...a v nastavitvah ni nikjer tega? Jaz nisem nikoli uporabljal webmaila, tko da res ne vem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Že našel, imaš pod filtri in posreduj! Deluje super
wink-1.gif
Sem ustvaril lepo na yahoo en mail kamor se mi stekata amis in volja računa! Izgleda da je ta Nokia Messaging bolj delan za te velike brezplačne ponudnike (Gmail,Yahoo,Hotmail...)..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Nova finta, ko dam preusmeritev iz amis ter volje na yahoo mi pri volji vedno na yahoo pošlje 2 enaka maila, pri amisu pa ne? Kje je finta?!

Nazadnje urejeno:

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
A volja sploh še obstaja? Drugega ni, kot da malo preštrefiš nastavitve na volja računu. Zagotovo je tam kakšna caka, da se ti to dogaja.