Nokia e71 in koda za zaklep

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Sosed mi je prinesel omenjeni telefon, ker se mu je zaklenil in koda, ki je delovala do sedaj ne deluje več. Seveda sem se takoj spomil na Nemesis vendar ga z univerzalnim kablom CA-101, Ca-179 in dvema drugima micro kabloma ne spravim dlje kot od začetnega povezovalnega zvoka. Temu sledi čez cca. 3 sekunde zvok za izklop in še to le če ga vključim priklopljenega na USB. Če ga dam na USB potem, ko je že prižgan ga preprosto ga ne razpozna!
Kakšna ideja kako povrniti kodo, jaz sem obupal...

P.S. Hard reset (klic, tipki Z in U) ne povrne kode v default 12345, klic na 112 (911, 000) pa ne omogoči vstop v meni!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Na usb in v nemesis ti ga ne prepozna zato ker imaš v pc suite ali ovi suite da ti zazna ta dva programa med povezovanjem na usb kabel .

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Hvala za namige. Pri poskusu hard reseta z zgornjimi gumbi me na začetku sicer vpraša po izbiri jezika, kar je napredek, vendar pa se po izboru le-tega ponovno pojavi zahteva po vpisu kode. In da, default koda 12345 tudi tokrat ne deluje...

Na računalniku nimam nobenega programa, samo gonilnike za kabel s te strani: http://www.nokia-asia.com/supp...53-ca-70-ca-101

Moti me dejstvo, da z USB kablom na začetku prepozna zadevo (telefon se sploh ne zažene oz. je ekran črn) in se kakšne tri sekunde kasneje zasliši znani zvok ob odstranitvi naprave. Telefon je na USB ves čas mrtev! Napačen kabel? Napačen gonilnik?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
ne mešat hard reset in format reset . Dva različna reseta . format ti zbriše vse : zgoraj napisano , cel gsm in je čist prazen . hard reset , * + 3 + Call , pa ostane nekaj gor . *#7370# ali *#7780#