pokritost ovi maps in cn navigatorja je imho enaka. navigon skrbi za obojne, glede na to da je nokia lastnik navigona, mislim da tu ni dileme glede pokritosti. mogoce se motim, lahko pa pocekiras na spletu glede pokritosti, jaz sem za ovi maps in je europa pokrita v nulo. torej?
btw, ne govorim o namenski GPS napravi, ampak o aplikaciji garmin za symbian proti aplikaciji ovi maps. garmin aplikacija za symbian ni bila updejtana ze vec let in ni varjante, da je funkcijsko primerljiva z updejtanimi ovi maps, ki ti v dolocenih drzavah celo updejtajo prometne informacije in reroutajo on the fly.
kako pa dela kombinacija E7 in blutootha v celadi, ti pa ne znam povedat.
vse skrivnosti glede ovi maps najdes v spletu oziroma v prilozenih navodilih. ce koga moti povezovanje v splet, se ga da izklopit, offline iskanje pa funkcionira, ce si nalozis index datoteko poleg mape. na spletu najdes nekje navodila, ne vem na pamet.
ce je free, se ne pomeni da je za en drek. jaz sem na moji e71 garmina zbrisal in uporabljam samo se ovi maps. drugac pa, zarad mene delajte kakor hocete, zato je pa forum, da se slisijo razlicna mnenja in moje je, da na novo symbian napravo ne bi dajal zastarele aplikacije, ce je pa vgrajena boljsa. kakorkoli...