Nokia E61i, Sony Ericsson P1i, Nokia E65

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sem ponosni lastnik Nokie E61. ker se je pojavil nov ponudnik storitev (Tuš Mobil), z dokaj ugodnimi cenami mobilnih telefonov, sem se odločil, da malo premislim, pa mogoče vzamem kaj.

odločam se med temi telefoni - Nokia E61i, ampak ta telefon precej dobro poznam, glede na to, da zdaj upravljam z E61-ko, vseeno pa me zanima, če je med tema telefonoma kaj razlik - vem, da ima E61i fotoaparat. je to tudi edina razlika?

SE P1i - lep kot ne vem kaj, sicer me malo moti tipkovnica, ki ima na eni tipki v stvari dve, poleg tega me vedno bolj privlači touchscreen.

Nokia E65 - mala E61, za moje pojme. ima WLAN, pa tudi fotoaparat, nima pa - cele tipkovnice. glede na to, da veliko mailov napišem preko telefona, je to zelo dobrodošla zadeva, če ima telefon celo tipkovnico...

katerega bi vsak od vas priporočal?

Smile

Pripravnik
10. sep 2007
67
0
6
Dizzy..a ti maš tak telefon...črn in srebrno ohišje in k full dobr vibrira?
smile-1.gif

Moja Nokia je tud zakon..skor tko kot tvoja...
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam tvoja je mičkana pa babja...
wink-1.gif

js bi si pa rad pošten telefončič omislil, samo še ne vem, katerega. najraj bi E61 naprej imel, ampak, ko je nimajo v ponudbi.
tongue-1.gif

še to - kolk bi dobil, če bi prodal E61, zaklenjeno na S!mobil, staro dobre pol leta?

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Čao, samo glede P1i tipkovnice - sicer nisem nikoli pisal dost sms-ov ampak na P1 ga napišem 90 posto hitrjš kot pa na kerkol telefon z ABC DEF...tipkovnico in to z vsemi pikami vejicami in podobno katere se prej sploh nisem trudil iskat.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Najboljš da jih vzameš vse v roko in sprobaš, kakšn Simobil Lab al pa kaj podobnega...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Pomoje če boš vzel E61i ne boš zgrešil. Sem imel tudi P1 pa mi je bila nokia bolj uporabna. Sem pa opazil pri P1i, da je postal čez en čas počasnejši. Ne vem če je imel še gdo tak problem.

lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Največkrat mi je zdržala 4 dni, če je blo pa veliko klicev pa to za narest pa 3 dni normalno.

No ja, meni zdrži dva, morda dva in pol dneva. Na UMTS-u pa max dva dni. E61i je dober aparat, v
primerjavi z 6120c pa še vedno rahlo počasen. Funkcionalnost je na visokem nivoju, stabilnost sistema
tudi. Povezava s PC-jem deluje odlično (sync, backup, install, connect...)... ima editable office...
Vse, kar sem napisal v oklepaju, mi ni nikoli dobro delovalo na SE P seriji (800, 910 in porazno na 990)

Sem se nameraval znebiti E61i, pa mi je nekako preveč pri srcu. Zadnjič sem dragi sinhroniziral podatke
z Nokie na njen novi SE. No, zdaj bom moral temeljito počistit PC, ker se mi od takrat naprej pojavljajo
problemi. Na Svemi je bila podpora uporabnikom nikakršna. SE? Najbrž ne kmalu... Imajo pa dobre kamere.

lp,
mpix

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
če bi jaz imel takšno porabo bi se tudi verjetno odločil za tušmobil in vzel dober telefon :cheerLPWWY

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
danes sem ga šel v BTC gledat v Mobitelov center. je všečen full, samo počasen ko... uf... ne vem. sicer je teta kar naprej ponavljala, da se še zbuja, ampak...

pa sej veste, kaj se govori po svetu - so telefoni... in so Nokie...
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ne razumem zakaj razmišljaš o nakupu high end mobitela pri ponudniku z low end storitvami, to je vendarle oksimoron
17758-icon_confused.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mislim, da se splača vzet kakšen giga prenosa podatkov na mesec, tako da lahko mobitel uporabljaš brezskrbno za tisto, čemur je namenjen - primarno surfanje po netu. Delujoča UMTS ali hitrejša povezava bi pri tem lahko odigrala ključno vlogo.
wink-1.gif