Nokia e50 problem

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Imam težavo s telefonom Nokia E50. In sicer, kljub temu, da imam v imeniku spravljeno določeno ime "recimo Janez Novak", mi tega ne prikaže, če me pokliče. Nekatera imena pokaže, nekatere pa ne. V čem je problem. Se da to na kak način odpravit.

Zanima me tudi, če obstaja kaka symbian aplikacija, ki bi bila kod števec od avtomobila, ki bi delal preko gps-a, saj bi ga imel za kolo.

LP

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
ali se vsi programi,slike,podatki.. zbrišejo ob posodablanju

imam verzijo 07.13.0.0

sedaj pa naj bi bila 07.36.0.0
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
slike in ostalo se ne zbrišejo, če jih shranjuješ na kartico in ne v spomin telefona.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz mislim, da je problem drugje.
In sicer imaš v imeniku dvakrat vpisano isto osebo. Eno zbriši, pa bo šlo ...

(lahko pa, da gre res za SW
confused-1.gif
, v tem primeru boš pa moral now SW naložit)

Noker

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
to dela tudi moja E50. pa sem posodobil SW. zgleda, da še ni imel odpravljenega buga. eh, kaj češ, vsega ne more imeti. drugače je pa dobra.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
ja ampak meni je to prej delalo brez problema, sedaj pa mi že praktično nobene cifre ni napisalo, sem mogel že malo ugibat.

Sem posodobil software, tako da bom videl kako in kaj. Mi je pa zbrisalo vse, kar je bilo spravljeno na telefon
smile-1.gif

LP

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
to dela tudi moja E50. pa sem posodobil SW. zgleda, da še ni imel odpravljenega buga. eh, kaj češ, vsega ne more imeti. drugače je pa dobra.
Ta telefon je zadnja Nokia ki sem jo imel v življenju. Počasnejšega telefona, ki bi slabše lovil od tega dr*ka od telefona še nisem videl. Ko sem šel v avion je na 500m višine izgubil signal, medtem ko pri ostalih na 1km in višje telefoniraš brez problema.
Kar se tiče hitrosti je pradavni GA628 bil dosti hitrejši.

Vsi so ta telefon hvalili, a ko sem jim dokazal (na njihovih) telefonih enake okvare so vsi spremenili mnenje o super duper telefonih.

Če ti je telefon všeč - pojdi na delovišče pomurske avtoceste in sicer pri izvozu za Lipovce. Tam nekje se nahaja moj bivši E50. Mogoče je zdaj že pod asvaltom... mogoče je pa poleg avtoceste.. nevem kam je padel.. je pa letel skozi okno aviona. SIM sem pred tem vzel ven.

Če ga najdeš je tvoj .