nokia c2-02 & samsung gt-s5230

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
Imam nokia c2-02 in samsung gt-s5230 oba sta bila kupljena v nemčiji in žal nimata slovenskih menujev.
Zanima me če ve kdo kakšen je postopek?? Ali pa če je kje na netu objavljeno, PS: dam za pir!
nahrung002.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zakaj bi nekomu plačeval, če lahko sam narediš doma za PC , vzame ti cca 30 minut .

S temle se ne strinjam. Vzame ti 30 minut, ce ves kako je to treba narediti in ce si kaj podobnega ze kdaj pocel... Ce pa ne ves, pa najprej porabis par dni, da se "naucis"
smile-1.gif

In glede na to, da avtor teme sprasuje, kaksen je postopek... predvidevam, da cesa podobnega se ni pocel
smile-1.gif
...

P.S.: Tudi jaz se nisem tega pocel na teh konkretnih modelih...
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nimaš kaj zaj...... , servisni software , obstajajo razni softweri za zamenjavo product code in s tem tudi language . Če se ti sesuje OS , ga namestiš nazaj . Servis nokia obstaja samo za fizična popravila razni displeyi , polita tekočina .Ostalo vse naredim - narediš sam , obstajajo razni videi kaj in kako. In še enkrat vzame mi cca 30 minut dela . Jih je dosti modelov od nokie šle čez roke in pc-ja .
primer zamenjave language N96
https://www.youtube.com/watch?v=xxOzZ8ImrTg

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
če je tvoje znanje, ki ga boš podaril za *2€/*1h toliko vredno ti kar.
priporočam se za večje količine... dam za 2 in ne za 1 pivo... seveda po tvoji izbiri.
wink-1.gif

*2€......cena piva
*1h......čas, ki ga po tvojih besedah porabiš za dva aparata

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Da ne boš narobe razumel . Delo ki ga lahko naredi SAM doma in vzame malo časa , zelo veliko video obstaja o tem delu , sorry za moje pojme , se ne plačuje . Ali ti tudi računaš prijateljem to delo če se ukvarjaš s tem ? Jaz ne . So prijatelji .Dobiš pa vrnjeno od njega neko delo ki ga ne znam - znaš opraviti . Vem , je OFF topic , samo moje mnenje . Glede tega posta , imam tovarniški servisni software doma na PC - ki je za nokie samo par klikov in vse sam naredi software , nimam nobene obrti glede tega . Obstajajo razni : Jaf , Phoenix , itd . Pa še nobenemu nisem računal , ne za pijačo ali gajbo nečesa , ali 2 € .

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
zdaj pa moje še bolj skromno mnenje.
če je nekdo nesposoben poiskati rešitev na google
verjemi ni sposoben niti tega, kar želi izvedeti preko
navadnega foruma.

za qrčevih 10€ to naredi servis ;-)

BTW. koliko je bilo govora v časih N95 o napačnem posodabljanju in izgubljenih slo menujih ali aparatih, ki se jih ni dalo več prižgati na forumih verjetno veš.
wink-1.gif

a si prepričan, da je lang editor za samsunge prav vsakemu uporabniku pcja in interneta preprosto orodje?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
To se pa strinjam s teboj , kar si napisal . Za samsunge je pa drugačen postopek , pa nebi pisal o tem .

Prosim, napiši postopek, da vidim, če veš za pravega.
evil.gif

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
ni blema niti za pir,niti za gajbo..le časa nimam tolk na pretek ko pridem domov za vikend...še ko so bile aktualne N95 sem se s tem ukvaerjal in menjal jezike, glede nekega osnovnega znanja tudi ni problem saj se vse da urediti in naučiti!!!

Meni je večji problem čas,k ga imam zlo mal!