Nokia 6500 Slide

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ima kdo kakšne izkušnje s tem telefonom? Je vreden svojega denarja (250e)?

Kupujem nov telefon in se nekako ne morem odločit. Na tujih reviewih sem bral, da ima telefon malo slabši fotkič (pa ima 3.2M, Zeiss leče in AF
confused-1.gif
), da se tipkovnica ne zaklene, ko zapreš slajd... kaj vi mislite o njem?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Kupil omenjeni telefon ženi in moram povedat, da je tako ona kot tudi jaz zelo navdušen-a nad telefonom. Zelo kvalitetna izdelava, fotič je ob pravilnih nastavitvah vredu, in tipkovnica se zaklepa kot sam nastaviš v nastavitvah...od 5 sek. naprej.
Na kratko povedano je telefon super....moje mnenje seveda.
LP!

Seto

Zelenc'
28. sep 2007
27
0
1
Jest sem ga imel pred kakšnim mesecom na testu in lahko povem, da je telefon zelo vredu. Testi na tujih straneh, ki sem jih tudi prečekiral, se mi zdijo kar malo krivični. Nokia 6500 je odličen telefon napram vsemu crapu, ki ga zadnje čase proizvaja Nokia (zdej me bojo tepl). Izdelava in materiali so dobri. Te pripombe nad fotkičem so tut dokaj neumne, ker slike so povsem solidne in boljše od večine konkurentov. Postavili so mu previsoka merila, namesto da bi ga primerjali s konkurenčnimi fotoaparati. Edino, kar je mene na fotkiču motilo je, da je nekoliko počasen ampak ni tako hudo.

Seto

Zelenc'
28. sep 2007
27
0
1
Slajder je med boljšimi, nima lufta in nič ne maje (za razliko npr. od N81, ki je precej dražja pa fajn maje, škriple in vse kar spada zravn
smile-1.gif
).

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Slider je odličen, če ga primerjam z N80 in N95 nima konkurence.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ja, samo za videoklic....sicer pa glede na to, da je QCIF bi bile slikce bedne.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Slider je preprost fedr, telefon "skace", ko ga odpiras/zapiras.. pri N95 ipd fonih je pa sistem drugacen, zato tudi ni skakanja, ce recimo na pol odpres slider..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakaj bi uporabljal sekundarno kamero se za kaj drugega, kot videocall?
confused-1.gif

TienShan

Zelenc'
11. apr 2008
2
0
1
Ima kdo ksne tezave s sumenjem in popacenimi glasovi med klici? Men se zdijo anmrec ful popaceni glde na prejsnji telefon (k750i).

Hvala za odgovor!
T