Nokia 6288 - internetna povezava

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Malce sem searchal po forumu, ampak nisem uspel najti...

Skratka, imam nokio 6288, na kateri lepo normalno laufa gprs preko vgrajenega browserja, mms lepo posilja,...
Zatakne se pri uporabi dodatnih aplikacij ki uporabljajo spletni dostop (npr. google klient).. napise pac da ni mozen priklop ("narocite najprej gprs")

isto zadevo mi je delal ze prejsnji telefon 6230 z vgrajenim mail odjemalcem, ceprav je ostalo delalo normalno..

sem pa ziher da je to kje ze reseno, ampak nikjer ne najdem :S

hvala in lp Anze

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Nekje v nastavitvah imaš opcijo. Uporabi to povezavo za vse aplikacije ozr. nekaj takega.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
sem nastimal - nastavitve -> konfiguracija -> (privzete nastav. konfigur. WEB Mini) vkljuci privz. v vseh aplik. -> OK..

pa se zmer ne dela
uf-1.gif

edit: hm, mogoce je pa fora ker mam tle ce grem v web mini napisano podprte aplikacije : *splet *vecpredstavnostna sporocila...

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Naredi nov profil za GPRS, ki naj bo brez posredniškega strežnika, in potem ta profil vključi kot privzetega za vse aplikacije.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
pismu ne vem a sem res lesen al mi ne rata
smile-1.gif

v nastavitve->konfiguracija imas nastavitve konfiguracije...
potem mas tam moznost osebni racun. ga naredim in sem dodal notri vse mozne "aplikacije" oz namene (dodaj nov niz).. no ampak se vedno ne dela..
sem pa premaknil problem tako da zdaj se celo pokaze zgoraj desno znakec E, pa nekaj poskusa in javlja error za "zacasno napako na omrezju"..
redface-1.gif