Nokia 6120 classic

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mnenja? Ta mi je glavni kandidat za nakup, rabim pa: dober ekran, udobno brskanje interneta (strani, forumi....), da ni prevelik, pa še enkrat - res dober, velik in "čist" ekran. A naj vzamem al ne?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Za ta denar je ZELO dober nakup. Zelo kvaliteten displej, dobre slike posnete s fotoaparatom (vsaj na telefonu), majhen, tanek, pa še symbian ima.

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Telefon je res dober in vreden svojega denarja, dober ekran, internet dela hitro...tudi symbian dela zelo hitro, sploh v primerjavi s starejsimi verzijami.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.578
113
tudi jaz mislim, da je glede price/performance best buy tale telefon. iz istega razloga sem ga tudi zase kupila
smile-1.gif
in nisem razočarana.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Se strinjam s predhodnimi komentarji. Lastim si ga 1 teden in je res super telefonček za ta denar. Zaenkrat nisem opazil nobenih pomankljivosti.
Jaz sem zalo zadovljen in priporočam ti nakup
zmaga.gif

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Ju je že kdo probal povezati?

Pri meni ne pusti šariti po telefonu preko nüvija. Prej sem imel SE Z710i in sem lahko vse pogledal. Med vožnjo je sicer neuporabno, važno da se lahko javiš, pa vendar ... Je kaka možnost ga prepričati v to? Garmin sicer napiše, da vsi telefoni ne podpirajo tega, sam da nov telefon ne pusti, pa kar težko verjamem.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
6120 je symbian telefon in kot tak bolj kompleksen kot tvoj bivši SE. Sparil ga boš, kaj več pa ne
wink-1.gif

Hecna reč. No, važno, da se da govort.

Hvala za odgovor.
LP

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Isto je s prostoročnimi rešitvami. V sonovi ga spariš za pogovor, ne dela imenik, ne dela pregled med klici, trajanje klicev,...

Obstaja potem nokiina aplikacija nalaganje imenika, s katerim nato sinhroniziraš imenik. Ampak samo za imenik.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
a je že komu uspelo povezati "predvajalnik"...tretjo opcijo ko utakneš USB ?
men hoče najdt drajverje...in jih logično nikjer ne najde ( ( tut na CDju ne)