Nokia 5320 XpressMusic

rokyone

Pripravnik
18. nov 2008
38
0
6
Na hiterco sem se enkrat poigral z njim in so zmotile preveč plastične tipke, predvsem pa to, da so majhne in trde, posebej navigacijske, kjer moreš zelo pazit, da pritisneš pravo tipko. Ima tudi mali zaslon, ampak to je odvisno od posameznika, kaj mu paše (men ne sede, ker sem navajen na večje tipke in zaslon)..
Je pa tale 5320XM vbistvu 6120classic, v drugačni preobleki..

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.745
113
EU
Se da nekako nastaviti večja velikost črk, da bi veljalo stalno za celi telefon?
Sedaj nastavitev velja samo za določeni meni, ko se gre ven iz menija, se črke zopet pomanjšajo.
13.gif

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
tale nokia je krneki, vsake toliko čisto obstoji in je potrebno baterijo ven vzet in ponovno zalaufat. Znanki se je ohišje čisto razletelo, skratka nič kaj dobre izkušnje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po mojem, da bi se moglo dat. Sam če se ne motim nima umts-a tko da samo na edge.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
V sredo sem kupil telefon na Mobitelu, se vezal za 2 leti, telefon crkuje od prvega dne, včeraj je bil vrnjen in zdaj čakam kaj se bodo odločili, ali je telefon dejansko prodan z napako (stvarna napaka) ali sem sam kriv, ker sem tako neumen, da sem se pogodbeno vezal za 2 leti, plačal 50€ in za to dobil nedelujočo napravo.

Skratka, dobil sem opomnik zakaj že 5 let kupujem telefone v trgovini po redni ceni in ne pri operaterjih.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Pa še vtis o samem telefonu:
Sredinska tipka je silno občutljiva in v večini primerov se mi zgodi, da namesto "potrditev" naredi premik levo/desno/gor/dol in zatem potrditev, tako da cel čas izbiram opcije, ki jih nisem hotel itd.
Drugače mi je všeč display in majhna debelina telefona, ostalo po pričakovanjih.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Brez skrbi Jurij, sigurno je kriva samo naprava, ki so ti jo dali. Dobiš novega, pa bo v redu. Kar se tiče občutljivosti, se pa roka navadi in lahko s tisto tipko fajn upravljaš. To je tako kot nova računalniška tipkovnica. Vaja dela mojstra.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Brez skrbi Jurij, sigurno je kriva samo naprava, ki so ti jo dali. Dobiš novega, pa bo v redu. Kar se tiče občutljivosti, se pa roka navadi in lahko s tisto tipko fajn upravljaš. To je tako kot nova računalniška tipkovnica. Vaja dela mojstra.

Upam da se res ne bo kdo kaj zmišljeval, da "aparat deluje znotraj toleranc" ali kaj podobnega, je namreč namenjen sestri, ki se čez nekaj dni seli za dalj časa v tujino, zato nimam časa se iti igric z operaterjem in uradnim zastopnikom.

Pri nakupu telefona sem vedno dal velik pomen kakovosti tipk, zato sem pri tej bil malo razočaran, ampak upam da se bo sestra privadila in bo šlo. Sicer pa nisem našel novejšega telefona, ki ni namenjen poslovni rabi, da bi imel tipke pravilnih proporcev, jasno ločene med seboj in z dobrim občutkom na pritisk, veliki ekrani terjajo svoj davek.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
se komu od lastnikov zgoraj omenjenega aparata zmeša ura?

imam nastavljeno na samodejno posodabljanje datuma in ure pa mi je dans zjutraj ob 7.10 kazal da je nedelja 8,25?!?