NOGOMET - Kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2010

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Torej začelo se je. Predlagam da so debate o tem prvenstvu v tej temi.

Danes je tudi prva tekma naše reprezentance, igrajo proti Poljski.

Ravnokar so me člani naše reprezentance šokirali! Prvič sem videl, da so naši reprezentanti peli slovensko himno (z vsaj 70% udeležbo pri odpiranju ust). Bravo.
aplauz.gif

Še ena opazka. Poljski navijači so ob igranju naše himne začeli ploskati. Da bi kaj takega lahko pričakovali od naših "navijačev" (sopomenki za njih sta razgrajači in sramota), lahko verjetno samo sanjamo.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Sem z zanimanjem opazoval kdo bo pel himno.
Peli so: Kirm, Brečko, Komac, Koren,Cesar, Šuler, Ilič.
niso peli: Dediæ, Novakoviæ,Šišič, Handanoviæ
Sej ni važno, samo da so osvojil točko in da lahko upamo na dober rezultat v sredo
cheer.gif

Katanec z Makedonijo premagal škotsko.
aplauz.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ksz.....
hehehe, je gledal kdo italijane? Namesto 4:1 za Ciper, 2:1 za italijo v 91. minuti....LEGENDE
smile-1.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
po mojem mnenju sta Novakovic in Dedic izvrstno sodelovala.Skoda za podarjeno enajstmetrovko poljski .Poljaki so bili danes zreli za poraz, sploh v drugem polčasu so nasi prevladovali na igrišču. rezultat je fantasticen, res sta me pa navdusla Nova pa Dedic, ker sta res dobro sodelovala v napadu, razocaral so pa po mojem mnenju Kirm, Šišič pa Ilič(kdo ga plačuje za take predložke
bonk.gif
)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ilic je bil za moje pojme edini omembe vreden defenzist.. ostali so bili vsi zgubljeni, posebej Brecko ..

Sisic je imel eno cudno vlogo, parkrat, ko je prodrl po desnem krilu je bil nevaren
smile-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
ksz.....
hehehe, je gledal kdo italijane? Namesto 4:1 za Ciper, 2:1 za italijo v 91. minuti....LEGENDE
smile-1.gif

Sem gledal do 85 minute in sem nehal. Sem si mislil da bo ostalo 1:1 ali pa bodo še fasal en gol od ciperčanov. Drugi dan, ko sem gledal rezultate pa samo
shocked-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Danes bo na Maksimiru norišnica. Hrvati v pričakovanju tretje zaporedne zmage proti ranjenim levom.
Po moje bodo oboji precej rezervirani, kar se napadalnega juriša po igrišču tiče in bodo čakali prekinitve ter protinapade.
Rezultat je nemogoče napovedati, najbrž bi bili oboji zadovoljni z remijem, kaj bo pa na koncu, pa bogsigavedi.

Slovenci gostijo Slovake. Naša reprezentanca je najbolj nepredvidljiva na svetu, tako da težko karkoli komentiram.
Vesel bom vsake točke, tud če zgubijo, pa pričakujem, da pustijo srce na igrišču.

Bosanci doma pričakujejo Estonce. Domača zmaga, ni druge. Æiro je vrnil motivacijo igralcem, po kvaliteti so boljši, imeli bodo bučno podporo s tribun, tako da bi bilo karkoli razen zmage veliko presenečenje.

Srečko doma igra proti tulipanom, zaželimo mu srečo.
grin1.gif

Oko bom vrgel tudi na tekmo med Francozi, ki so po igri in mentalno v katastrofalnem stanju, in našimi prijateljčki Srbi,
ki so znani po tem, da lahko premagajo in izgubijo od vsakogar. V primeru poraza se lahko
Raymond poslovi s selektorčkega stolčka.

Dejmo naši!
grin1.gif

cheer.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ma angleži so slabi. . . . zmaga naših dobrih sosedov
grin1.gif
3:1
Upam na poln Ljudski vrt in tesno zmago naših
cheer.gif
1:0
Bosanci bodo itak zmagal
aplauz.gif
2:1
Srečko bo igral 0:0
Francozi pa nimajo šans proti srbom 2:0 za bratski narod
grin1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Abeta si kar kresnil mimo pri parih rezultatih ;D

Kar se naše igre tiče sem kar zadovoljen. Tekma je bila zanimiva, dosti priložnosti, gol smo dobil sicer po neumnosti ampak smo zasluženo zmagal. Je sicer še vedno kar dosti napak v obrambi. Na sredini me je danes s pristopom zelo presenetil Koren, zgleda da je Kek trofil, ko ga je postavil za kapetana, sploh v drugem polčasu je bil fantastičen tako dobro še ni igral za Slo. Nasploh so vezisti Koren, Šišič in Kirm tudi Komac igrali zelo borbeno. Mislim, da se ta napredek v igri sedaj pozna predvsem zaradi tega ker smo končno dobili dovolj močno sredino. Kar se napada tiče je Novakovič itak legenda, Dedič pa soliden, veliko teče. Obrambo bo treba sicer malo poflikat ampak dobro, bomo pač gledali na to da damo več golov kot nasprotnik. Kar se pa Keka tiče je morda malo dolgo čakal z menjavami ampak on že ve zakaj.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Končno imamo po 6 letih spet močne vezne igralce. So tekme postale spet gledljive.
cheer.gif

Bravo naši!

Hrčki spat!!!!!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Lep dan za fuzbal včeri:D Naši so se mi zdeli ful dobri, je blo zabavno gledat napade. Podaje in dribljanja na mestu. Svaka čast.

Pa kva je 19 letnik naredu hrvatom :D

Zmagal smo 4-1
evil.gif

Šalo na stran:

Si nisem mislil da bom še kdaj rekel, ampak raje sem gledal tekmo Slovenije kot Hrvaška-Anglija. Igramo že skoraj dober nogomet, všečen je pa vedno bolj. Ekipa se je popravila za 100%. Gre tudi selektorju par zaslug, npr. da Žlogarja pušča zunaj, da je Komac bolj ofenziven kot Koren, ker je Koren pač boljši tako na eni kot na drugi poziciji in je bolje da nam dela varovalka kot fantazista in da ne forsira raznih Stevanovičev in kompanije.

Bravo naši.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
ogromen uspeh, premagali smo ne le evropsko, ampak svetovno nogometno velesilo.
tongue-1.gif

Sej ne zmanjšujem pomena, da ne bo pomote, Samo ni pa to za neko evforijo, al pa še večje bogokletstvo, da bi naše raje gledal kot tekmo med ENG in CRO.