Na NKBM imam poslovni račun in dostop bankanet. Ker varčujem za določeno investicijo, bi rad mesečno določen znesel prestavil v nek podračun, odprl varčevalni račun z odpovednim rokom, ali kaj podobnega. Pač da so sredstav nekje na strani, nekako ločena od sredstev tekočega poslovanja.
Bankanet aplikacija mi sicer obljublja
Pa me zanima, kako imate kaj ostali urejene takšne stvari. Če morda kdo uporablja NKBM, je sploh možno skleniti kaj takega za pravne osebe. Osebno bi mi bil dovolj že neke vrste navidezni podračun, ampak očitno ne gre nič takega narediti.
Bankanet aplikacija mi sicer obljublja
Ampak kateri koli od načinov varčevanja stisnem v bankanetu, mi javlja ali "Za sklenitev varčevalni račun potrebujete lasten račun!" ali pa "Prišlo je do napake, zato Bank@Net trenutno ni dostopen."Citat:
Sredstva, ki jih trenutno ne potrebujete, lahko donosno naložite. Izbirate lahko med široko paleto varčevanj, ki jih lahko sklenete tudi preko spletne banke Bank@Net.
Pa me zanima, kako imate kaj ostali urejene takšne stvari. Če morda kdo uporablja NKBM, je sploh možno skleniti kaj takega za pravne osebe. Osebno bi mi bil dovolj že neke vrste navidezni podračun, ampak očitno ne gre nič takega narediti.