NKBM bankanet - podračun, varčevanje ali podobno

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.189
3.622
113
Marlbor
Na NKBM imam poslovni račun in dostop bankanet. Ker varčujem za določeno investicijo, bi rad mesečno določen znesel prestavil v nek podračun, odprl varčevalni račun z odpovednim rokom, ali kaj podobnega. Pač da so sredstav nekje na strani, nekako ločena od sredstev tekočega poslovanja.
Bankanet aplikacija mi sicer obljublja
Citat:
Sredstva, ki jih trenutno ne potrebujete, lahko donosno naložite. Izbirate lahko med široko paleto varčevanj, ki jih lahko sklenete tudi preko spletne banke Bank@Net.
Ampak kateri koli od načinov varčevanja stisnem v bankanetu, mi javlja ali "Za sklenitev varčevalni račun potrebujete lasten račun!" ali pa "Prišlo je do napake, zato Bank@Net trenutno ni dostopen."

Pa me zanima, kako imate kaj ostali urejene takšne stvari. Če morda kdo uporablja NKBM, je sploh možno skleniti kaj takega za pravne osebe. Osebno bi mi bil dovolj že neke vrste navidezni podračun, ampak očitno ne gre nič takega narediti.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Kolikor mi je razvidno imaš poslovni bankanet, varčevalni račun mislim da lahko odpreš samo kot fizična oseba, torej rabiš fizični bankanet.

Najbolje da se odpraviš do svoje/ga svetovalke/ca pa ti bo razložila.

Sam imam fizičnega, pa lahko naredim dejansko vse iz kauča. Bom pa jutri preveril še pri poznanih.

Lp,