NK Olimpija!?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Odstopila Ačimovič in Šiljak!!!
13.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Kaj WTF?

WTF dela Olimpija sploh v 1. ligi?? Lani so ji sodniki pomagali, da je leto zaigrala v quali za Evropa ligo, kjer je še Mura dosegla več (pa ima v ligi le en neodločen izzid, ostalo porazi)...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ne razumem tega, takih inpulzivnih odločitev, vsaj ačimovič bi mogo vztrajat, šiljak je bolj ali manj nedorasel nalogi ...

se pa bojim da bo zdaj scenarij šel nekak tak ... pride žuti, olimpija pa je zadnje kar rabi dat 100k/sezono znanemu imenu, 2 tekmi bo 5k ljudi ker ga bojo prišli gledat pol pa spet nazaj na standardnih 200 obiskovalcev, itak čarat s trenutno zasedbo ne bo mogel, odstop po koncu sezone, pa spet od začetka

najhujše pa je da bote navijači pojedli to ... ko zrelo hruško

I

Izbrisan uporabnik 474

Žutega ne bo, ima več ponudb, ki so višje od Lolimpije, poleg tega je ta verjetnost še manjša ob odstopu Mileta. Najverjetneje je, da bo treniral Rijeko.
Tudi Partizan je oznanil, da se zanima za Sretenoviæa in če je pameten, bo šel.

Kaj ostane Olimpiji? Najbolje da razpusti klub, ustanovi novega (ND Zmajevo gnezdo ali ND Stožice), ko pridejo v 1. ligo, rečejo da so v bistvu oni Olimpija in imajo toliko in toliko naslovov državnih prvakov itd. Eno sezono igrajo dobro, nato pa - "ponovi vajo"

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja Olimpija (in to vse) je kot zbezljana kura. Sem tja, naprej, nazaj pa še malo nazaj.....brez usmeritve,brez napredka,brez vizije...dirket v propad.

No pri hokeju jim je uspelo prižgat luč na koncu tunela a tudi tu je pot še dolga.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
no Olimpija ima dovolj vsega, da se lahko svaljka po 1.ligi seveda pa ti ni to, kar se išče.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Naj me nekdo osvetli! pri tolkih Mariborčanih tule gor bo kdo že vedel....

Kdo je lastnik NK Maribor? Kdo so sponzorji? Zaho je športni direktor in ima team sam ne bi zmogel naresti nič je pa očitno gonilo kluba

I

Izbrisan uporabnik 474

Glavna sponzorja sta Zavarovalnica Maribor in NKBM. Koliko denarja primakneta, ne vem...
Predsednik kluba je Drago Cotar.
Cotar skrbi za sponzorje in druge "nešportne" povezave, medtem ko se Zaho ukvarja samo z igralci. Tudi če kaj komentira, komentira le iz športnega vidika. Skrbi za skavte, nakup igralcev, prodajo igralcev - kar je normalno, glede na vse veze in poznanstva, ki jih ima. In tukaj velik del bremena odpade iz Milaniča, ki se res lahko popolnoma posveti treningu in strategijam, Zahotu pa samo pove, kakšnega igralca rabi, ta mu pa ga pa poišče...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Po neuradnih podatkih so že našli zamenjave v Olimpiji:

- trener: Jure Jankoviæ

- športni direktor: Damijan Jankoviæ

- predsednik kluba: Zoran Jankoviæ

- glavni sponzor kluba: ZASTAVA

- cena vstopnice: kilo čevapov - prinseš na blagajno

- cena sezonske karte: 20 kilogramski živi odojek - dostava na Jankovæev dom, kjer dobiš potem karto

- nova himna kluba: vtipkaj v YouTube: Lepa Brena - Mile voli Disko

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Samo ime še rabiš... Moji predlogi: NK Electa, NK Zoki ali NK Stožice

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
ce bi bilo v olimpiji vsaj malo upanja bi zoki ze zdavnaj kaj pomagal. ko pa vidi da je ta klub bolj podoben prostovoljnemu gasilskemu drustvu pa raje bezi vstran. wannabe polizani acimovici in podobni ki se lahko gredo ucit v 3.ligo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
no, no ... Ačimovič je čisto sposoben, ampak če ni pogojev za delo, je težko karkoli narediti. je lahko človek še tako sposoben, samo če nimaš denarja, da lahko z njim si privoščiš iskanje talentov in novih igralce in seveda za nakup njih ... si lahko Mourinho, pa ne boš mogel narediti ničesar ...
frown-1.gif

Olimpija je potonila, se bojim, sploh zdaj, ko je šel še Ačimovič ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
glih zaradi podobno mislečih kot si ti je nogomet v lj v krizi,

vsi mislite ... vržemo miljon dva not, pa bojo rezultati ... seveda, klubi z neomejenim proračunom ne uspejo v prvem letu, olimpija bi pa mogla ... totalno sfaljeno razmišljanje in s tem je pomoje naredil Mile napako da je odšel, pogoje za delo si bi pač mogel ustvarit ... ne pa ob prvi krizi dvignit roke ... hlapec

noben denar ti pa ne kupi ključne komponente ki manjka olimpiji, povezanost z lokalno skupnostjo, priporočam branje

http://pdf.ekipa.org/tiskana_new.php?p=te&i=1665&s=9&t=1345977546

trenutni rezultati mbja so plod 5 let dela ZZ in DM in ostalih v klubu, prejšnjih 6 let pa je blo mučenje na kvadrat, a olimpija je napovedala naslov takoj po prihodu iz druge lige ... nekomu v glavi močno ne štima

p. s. le zrihtaj si kdaj še akreditacijo pa idi slikat kako tekmo olimpije
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
sem navijač Nk Maribora (in Alumija primarno
cool-1.gif
), ampak mi je včeraj bilo težko gledat Olimpijo proti Aluminiju. Prvih 20 minut so še igrali, potem pa neverjetno padli. Potrebujejo ša 3-4 igralce, kar jih je Aluminij v drugem polčasu nadigral...

Pa še nekaj: Green Dragonsi sploh niso prišli na tekmo, videl sem 6(!) Ljubljančanov med nami. To se Mariboru ne more zgoditi saj so navijači na vsaki tekmi...

Slovenija potrebuje močno Olimpijo zato se mora nekdo zganit....

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
no, no ... Ačimovič je čisto sposoben, ampak če ni pogojev za delo, je težko karkoli narediti. je lahko človek še tako sposoben, samo če nimaš denarja, da lahko z njim si privoščiš iskanje talentov in novih igralce in seveda za nakup njih ... si lahko Mourinho, pa ne boš mogel narediti ničesar ...
frown-1.gif

Olimpija je potonila, se bojim, sploh zdaj, ko je šel še Ačimovič ...

zal ni sposoben. sposoben je tisti ki svoje znanje prenese na mlade, jih nauci, izbrusi in iztreli dalje. to zna pri nas narediti ZZ. pa nekoc delno prasnikar. In nzs se taksnemu ne klanja amak ga jebe v glavo 100 na uro. prejsnja generacija maribora je slonela vecinoma na ze odraslih igralcih. zahovic je sedanjo ekipo vzgojil skupaj z milanicem. tako so tudi zanimivi za sponzorje, gledalce, utrip mesta...

olimpija pa je kup nesposobnih prepotentnezev ki samo sanjajo in si mazejo zele na glavo. Ga ni vrhunskega sporta cez noc. zal.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mnja, ja pa ne. sredstva so potrebna, to je dejstvo. lanska ekipa je bila dobra, fino zastavljena in če bi bila sredstva, bi se jo dalo zadržat na kupu in bi letos igrali naprej in še rastli. to je tudi pomembno, ne da igraš od sezone do sezone, temveč da imaš dolgoročni plan, se strinjam.

spotoma pa delaš na mladih.

tu Olimpija šepa. verjetno res da zaradi pomanjkanja kadra, ampak trust me - vse je povezano s sredstvi ...
wink-1.gif
saj ne govorim o miljonih, ampak vsaj o tem, da se da normalno plačevati mesečne obveznosti, da ima folk motivacijo delat.

kar se pa fotkanja tiče - nazadnje sem fotkal Olimpijo lani na derbiju, ko so zmagali 4:1. ko sem samo gledal, ker sem pričakoval petardo s strani Maribora. tista Olimpija je imela res dober potencial, vsaj meni se je tako zdelo ...

Zlatan_27

Pripravnik
14. jan 2011
36
0
6
O kakšnih sredstvih ti govoriš,pa o kakem ohranjanju ekipe na kupu,Koga je pa Olimpija prodala po lanski sezoni,oziroma sploh zadnje cajte?Vršiča?Maribor prodaja neprimerno več od Olimpije,vendar takoj zopet ufura nove mlade igralce.Si pozabu da je 5let nazaj tud Maribor bil pred propadom.A so propadl?Ne.Ker so se vzel v roke in predvsem začel delat po pameti-trošit kolikor dejansko lahko plačajo na igralce...Ne poznam podatkov ampak sem mnenja da Maribor trenutno na plače igralcev ne troči nič ali pa zanemarljivo več od Olimpije.To je itk vedno bla rak rana Olimpije tako v basketu kot v nogometu,da hočjo vse na horuk,obljubljajo igralcem nevem kake plače,podpisujejo pogodbe ki jih potem seveda ne morejo plačat in na koncu propadejo.Žalostna resnica

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tudi Zahoviču je šlo na začetku tako slabo, da je skupaj z Ðurovskim ponudil odstop, Ðurovski je, hvalabogu, odletel, sama sreča pa da je v Zahoviču klub videl potencial in pravega človeka in odstopa ni sprejel....... sicer bi zdaj lahko bilo precej drugače, morda. Mile me malo spominja nanj, na začetku je potegnil nekaj pravih, še več pa napačnih potez... Mile je pripeljal Sretenoviča, Joviča in Vršiča, to so za našo ligo klasa igralci, malo večkrat je sicer brcnil v temo, ampak ok, se zgodi...... njega je najbolj pokopalo da je vrgel Kosiča.....z njim bi moral delati na dolgi rok in to je to.

Udovič? Lahko bi, očitno ve kako, ampak on gradi svoj "projekt" trenutno in to kar uspešno- Krko pelje v 1. ligo.