Nizkocenovni USB avtoradio kje na zalogi?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Iščem nizkocenovni usb avtoradio na relaciji Maribor -Celje, bral sem spodaj za Evertone radie vendar jih ni nikjer na zalogi vsaj teh z USB-jem ne. Možno tudi katera od spletnih trgovin dal pa bi nekje do 80€. Torej če je kdo slučajno kupoval te dni in ve kje se da dobiti.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Za 80 evrov dobiš samo Evertona, katerih kvaliteta je pa na psu. NE bi še rajši prišparal par 10 evrov in si kupu Pioneerja, sony-ja, Blaupunkta oziroma kaj podobnega?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
nisem prepričan da je znana firma zagotovilo kakovosti sploh v tem rangu ....tako ali tako pa vse skupaj mečejo kitajci

Če radio ne bo delal ima tako ali tako garancijo. če je problem kvaliteta zvoka iz 20 evrov dražjega sony-a brez usb-ja pa tudi ne preglasi-prevaga mojih serijskih zvočnikov v cliu in športnega zvoka iz preluknjanega izpuha

torej nisem znamka frik ,usb mi pa veliko pomeni, sploh pa je pomembna cena evertone so prodajali za 71€ ( rolan,solo)

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik stop pravi:
nisem prepričan da je znana firma zagotovilo kakovosti sploh v tem rangu ....tako ali tako pa vse skupaj mečejo kitajci

Če radio ne bo delal ima tako ali tako garancijo. če je problem kvaliteta zvoka iz 20 evrov dražjega sony-a brez usb-ja pa tudi ne preglasi-prevaga mojih serijskih zvočnikov v cliu in športnega zvoka iz preluknjanega izpuha

torej nisem znamka frik ,usb mi pa veliko pomeni, sploh pa je pomembna cena evertone so prodajali za 71€ ( rolan,solo)

Je kr razlika med Evertonom in ostalimi. Mislim da je ravno en tukaj gor na forumu pravu, da mu je šele tretji novi Everton delal normalno. SIcer, se pa sam odloči.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men drugi ni, do tretjega nisem čakal, sem lg-ja nabavil katerga vsi kritizirate. men dela čist ok. res pa da je bil 120€ in ne 70-80

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Vredu, samo da si zadovoljen. Ne zdej tega vzet, kot da zajebavam, samo za 120 € bi lahko kaj drugega nabavu.
Sej pravim, važno da si zadovoljen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Res je. Samo se mi je recimo, da malo mudilo in nisem obrnu celega neta, da bi našu še kaj boljšega. Pa ravno je bilo obdobje ko pionner še ni dal ven poceni usb radiev. če bi se sedaj odločil ga sigurno ne bi vzel.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Big Bang ma akcijo, in sicer od LG model LAC6700R z usb-jem za 89€. Jst mam istega, že dober mesec pa sm z njim kar zadovoljen.

Tko da ne vem če je LG lih tak šrot kot pravjo eni, k meni vse veselo dela, če pa ne bo ima pa 2 leti garancije
rolleyes-1.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
ah seveda ni vse ostalo šrot kar ni znamka...dejstvo je da se najde dosti butlnov ki dajo 150-200€ ali še več za avtoradijo in hočejo svoj nakup na vsak način upravičit, potem pa živijo pri mami in na račun radia cel mesec jedo mercator pašteto.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik stop pravi:
ah seveda ni vse ostalo šrot kar ni znamka...dejstvo je da se najde dosti butlnov ki dajo 150-200€ ali še več za avtoradijo in hočejo svoj nakup na vsak način upravičit, potem pa živijo pri mami in na račun radia cel mesec jedo mercator pašteto.
Točno to
cheer.gif

rolleyes-1.gif

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Big Bang ma akcijo, in sicer od LG model LAC6700R z usb-jem za 89€. Jst mam istega, že dober mesec pa sm z njim kar zadovoljen.

Tko da ne vem če je LG lih tak šrot kot pravjo eni, k meni vse veselo dela, če pa ne bo ima pa 2 leti garancije
rolleyes-1.gif

LG se je kar popravil od starejsih modelov. Tisti so bili skoraj isto sh*t kot npr. evertone. Kolega ma se vedno starega LGja in mu pri visokih temperaturah sploh ne bere CDjev, tko da more prvo klimo nasopat, da se mal zrak v avtu ohladi. Sicer je pa za 100€ vse priblizno isto. Meni je npr. ob zelo hudem mrazu (avto je stal zunaj) pioneer zmrznil in sem ga vlacil en mesec po servisu, da so ga zrihtal.
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe čudni so tej radiji, en star philips še na kasete je polet znal napisat to hot in ni mrdal, dokler se ni mal ohladil
smile-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To je če ne kupiš firme. Še nisem slišal da bi kdo jamral čez alpine in pionnerje. Tisti Pionner deh-4000 je najboljša stvar za ta denar, sam imam eno model višje in lahko samo pohvalim, mp3 je prebere zelo hitro, pravtako sam priklop USBkjuča, CDji tečejo hitro, edini minus ki jim lahko pripišeš je da nima tipke "Pause". Nadometsilo je "mute".