Nivo normalne komunikacije v korelaciji z Alter.si

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Je možno?

Torej, prejela sem tri zasebna sporočila, avtorjev zaenkrat ne bom omenjala, katerih sporočila so bila izrazito nedvoumna in skorajda prostaška. Ne bom odgovarjala na primitivne sestavke, ne bom se spuščala v podrobnosti, bi pa želela vedeti, če tule na Alterju obstaja nivo normalne komunikacije? Katerim uporabnikom se je bolje izogniti? Katerim sploh ne odgovarjati?
Resnično ne želim, da bi se moja komunikacija z ostalimi, normalnimi uporabniki, prekinila zgolj zato, ker bi si ustvarila napačno mnenje ...
Seveda pa so vmes tudi sporočila uporabnic, hvalabogu, normalna. Pa tudi kakšna dobrodošlica se najde :)

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ZpBZPmjwRj1o0og8Ep0hq2D5o1_500.jpg

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Dobrodošla na Alter!
smile-1.gif

Če si prebirala Alter že prej, ti je najbrž jasno kako poteka komunikacija tukaj. Se mi pa zdi, da nisi, ker bi tut vedla od katerih uporabnikov ne moreš pričakovat normalne komunikacije
smile-1.gif
se ne splača izgublat energije.
Upam, da boš kljub tem nekaj sporočilom, tuki našla kaj zase!
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Prosim razkrij vsaj vsebino sporočil uporabnikov: gatto, slovenet in stieber.

Hvala

slovenet ne pošilja pmjev...sam neki se napihuje, kok jih pošlje

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Aja, vsebino sporočil pa le napiši...ni vsako vabilo na sadomazo seanso prostaško. Ampak tale trojica je bila vsaj neposredna, bolj se pazi tistih, ki ti pišejo neke dobrodošlice pa to...
evil.gif
pa seveda uorabnice čebelica maja...ta je ojstra ku ranpin

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja če je pa Beyonce
grin1.gif

če bi nalepila sliko od Jelke Strojan potem verjetno ne bi imela takih problemov.....mogoče le s patriotom
hysterical-1.gif