niste služili vojske?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hm ..kot berem sporočila od nekaterih , ki se blazno kurčijo od raznoraznih zadev okoli vojaških zadev, od pobojev do ne vem česa, naj tukaj povejo, a so kdaj videli vojaški spopad od blizu ali daleč? ala. sofi, patriot
rolleyes-1.gif
odpadeta ..ker sta mulca, da bi sploh karkoli vedela.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
nisem, kje pa
smile-1.gif
ne pojoči

me pa kar tko zanima. kot opazovalca tega foruma..ker se nekateri kurčijo, brez kurca
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.658
113
Prva generacija k ji ni blo treba
frown-1.gif
žal doma porival naprej na fax! Sicer kakor slišm od nekaterih k so bli med "ta zadnjimi" etak nism nč zamudu ker so etak sam več al mn jointe kadil!

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz sn airsoft treniral par let, če to kaj šteje?

Jst v bosni tud z kalašom.....M48....TTjko......a šteje????
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
P.S.: a nista kao patriot pa softiæu kao mal starejša??? Al se delata???

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
budalastine...aha , vikende je , pa so vsi junaki doma pri svojih mamicah LOL
smile-1.gif

Stari kolega mi je zdele zakluču v šentvidu...gre v cerklje zdei letet......se ne čudim da so v pol leta sam 1x strelal.....sj večx se jim pomojem municije niti ne upajo potalat k bi lah kak revolt nardil pa še kakga komandanta na drog namest zastave obesl......dj sami drekači so v naši vojski! Ni čudn da ni nč vpisa

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Nisem služil, ko bi me teoretično lahko cuknili sem fasal edino poškodbo in gips v svojem življenju, potem pa je bilo obveznega služenja konec. In kljub temu sem pol leta po tem dobil vabilo, na ponovno ocenitev sposobnosti
stupid-1.gif

Sicer pa naša vojska v mojih očeh nima ravno ugleda. Razlog so pričevanja nekaj njenih članov, ki jih imam za resne, odgovorne in v splošnem iz pravega testa za armijo, od pešadije do pilotov. In nimam nobenega razloga, da njihovim zgodbam ne bi verjel.

Potem pa je še imidž, ki si ga vojska sama ustvarja v javnosti, afere, pametni nakupi...

Btw. koliko od vas ve, da slovenska mornarica dobi (že drugo leto?) rusko bojno ladjo, raketno topnjačo oz. kakorkoli se temu že reče? Pazi, ne čoln, ampak LADJO. Ok, plačano iz klirinškega dolga, ampak za koji qrac rabimo to pošast?

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
Hehe a nam niso hrvatje neki "grozil" z eno svojo topnjačo pred leti? Kao da bojo z njo v piranski zaliv prplul pa red nardil
smile-1.gif

Drugač se pa čist strinjam z blazkotom......kar sam slišim od kolega bo se lah bol rekl da so oboroženi taborniki kot pa vojaki!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Nisem bil, čeprav bi mogel it. Sem rekel da ne grem :p

Iti v vojsko branit koga ? Politike ? Kaj pa naredijo za nas.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
bileæa je bila zakon
cool-1.gif

taborniško življenje
cool-1.gif
Bileča je bla ze tebe takon? lol ? uh, ne veš, kaj je vojska..no sj, samo oklicani elektroing. patriot,ve , ka je to
smile-1.gif
ki zdejle futra, krave, (če jih ??) boljše ve..če pade ven JEK Krško, smo v ***** vsi LOLLLLLLLLLLLLLL

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hm ..kot berem sporočila od nekaterih , ki se blazno kurčijo od raznoraznih zadev okoli vojaških zadev, od pobojev do ne vem česa, naj tukaj povejo, a so kdaj videli vojaški spopad od blizu ali daleč? ala. sofi, patriot
rolleyes-1.gif
odpadeta ..ker sta mulca, da bi sploh karkoli vedela.

Kje si bil 91 zakomiran?

major...

hysterical-1.gif