Nikonov dan

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Včeraj sem se udeležil Nikonovega dneva v Viba filmu. Hvala Huggyu za potrpežljivost pri testiranju ducat objektiov
cheer.gif

Sam sem mislil, da bom po testih kaj bolj odločen katero glažovino nabaviti pa je situacija še slabša
redface-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
iii, ti je vendarle po več letih prišlo do živega dejstvo, da izven rumene in rdeče sfere v dslr razredu ni najbolj modro kupovati?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja sigma zadnje čase dela kar dobre zadeve. Sem akr zelo ogret za 50 1.4 in 85 1.4 od Sigme ker sta baje oba fantastična. Cena pa konkurenčna. 85tka naj bi bila po kvaliteti in fokusu boljša od Nikonovega 85 1.4D pa malce slabša od G serije, kateri je pa skoraj 2x dražji
smile-1.gif
:)

stieber...hahah sej sem vedu, da se boš oglasil. Drugače še vedno trdim, da je v vstopnem razredu še marsikatera znamka konkurenčna N in C. Je pa res, da problem rata če te enrkat začne na FF vlečt oz. v mal bolj resne vode
tongue-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Kaj je zdaj to, odpreš temo pa nič slik ne nalimaš.
rolleyes-1.gif

Ena, in na žalost edina, ki je še kar dobro ratala. Pa še ta ob pomoči ne vem čigavega flasha.
tongue-1.gif

Res škoda, da je obraz zakrit.
cry12bpy.gif

1077579-dunkin.jpg

Priponke

• 1077579-dunkin.jpg
    1077579-dunkin.jpg
    263,2 KB · Ogledi: 207

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Za mene pa je sveta trojica 16mm fish, 14-24, 24-70, 70-200, 300 2.8, 400 2.8 ... hmmm .... no to sta že dve trojici
smile-1.gif
.

Drugače pa lahko malo napišete mnenje o včerajnšnjem dogodku, da vidimo kaj drugo leto naredit boljše
smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ena konstruktivna kritika: Več luči
smile-1.gif
Fleš pa je v tistih dvoranah itak neuporaben, ker nimaš od kod odbijati svetlobe. Mi je bilo prav hecno gledati folk, ki je nažigal z direktnim flešem v modele.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
mah, postavitev teh basket akrobatov je bila po moje itak fail, ker je že ozadje pa ta projekcija na tablo grdo ful..recimo kickbokserke so bile dost boljša zadeva...če si une tri james bond modele, se prav kohnetko, remarco pa omeroviča sliku v available light, je bila pa tud bolj srednjeveška žalost, zdej kak je bil rezultat z gunčarjevimi fleši ne vem, verjetno precej boljši. Drugač sam event, da ne bom preveč kritiziral, je bil sicer zastavljen in izveden v redu, pohvale organizatorjem!!! Edino nekaj seksi hostes mi je manjkalo..
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Sem bil tam z namenom testiranja celotne opreme, tako, da je bil edini aparat, ki sem ga imel s seboj tisti na zadnji strani telefona
smile-1.gif

Huggy..težko kaj več ocenim, saj sem priletel ravno dobre zadnje pol ure dogodka. Tisti dve boksarki sta mi delovali super, ostalega pa niti nisem gledal. Sem bil samo pri mizi z opremo. Kar se tega tiče, super. Zadovoljiva količina glažovja, osebje tudi prijazno tako da nimam kaj pripomniti. Skratka tisto kar sem jaz videl, super.