Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kaj pa zna tale fuelband?
lp
Ne velik več kot ta, ki je 6x cenejša, pa ni tako fency
http://s2h.si/
Bistvo imata enako, neki ti šteje in te "motivira", da se gibaš. To potem seveda lahko deliš po vseh možnih socialnih/družbenih omrežjih
Razlika med telefonom in zapestnico, pa je v tem, da telefon meri samo dolžino preko gps-a oz če imaš še pas za utrip, zapestnico pa imaš lahko skos na roki in ti tudi pri ročnem nogometu šteje aktivnost
Tako jst vidim to zadevo, vrjetno jo uporabniki čisto drugač
Meni je zadeva fantastična. Njen prvotni namen je motiviranje, kar glede na to, da sem izgubil 14kg od nakupa, je njen namen izpoljnjen. Vsaj zame.
V resnici ni čisto nič druga, kot pedometer na steroidih
(prikaz korakov sem si prvi teden uporabe izključil, zakaj je povedal tjuren), tudi FitBit ni nič drugega, razen tega, da ti meri sleep cycle. FuelBand nima GPS-a, zato tudi jaz ne pričakujem, da je zadeva natančna(npr. tudi pri kolesarjenju dobiš zelo malo pik), dejstvo je, da jo imaš na roki in bolj, kot boš z roko mahal naokoli več pik boš dobil. Glede dizajna, pa mislim, da gladko povozi vse konkurente(črna verzija je dejansko črna elastična zapestnica z enim gumbom, zaslona sploh ne vidiš, dokler ne pritisneš gumba in izpis lahko bp vidiš tudi na soncu). FitBit One je enostavno izgubiti, njihova zapestnica pa meni ni ravno višek dizajna, podobno nova zapestnica od LG, edina stvar, ki ji pride približno blizu je Jawbone UP, ampak ta nima zaslona, da bi na njem videl npr. uro. Če ne druga je vsaj dobro izgledajoča ura.
Da zaključim, meni je stvar vredna svoje cene, nekaterim pač ni.