Nik kanal za AV kablovje

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
mogoče kdo ve, kje (pri nas) bi se dalo kupiti take kanale za AV kable? Trenutno mi iz tvja kabli visijo kot čreva in bi rad zadevo olepšal
cool-1.gif

http://www.tlc-direct.co.uk/Manufacturers/D-Line/Dline_Plasma_Trunking/

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a ploščat pa ni vredu?
ploščate dobiš v vsakem merkurju, bauhausu.... pa še pocen so. Jst jih imam po tleh namesto kotnih lajšt, pa zgleda fency in zlo uporabno je:)

Drugač pa v googla kanal za kable pa nekaj se bo našlo:) Do 1m dolžine je pa vrjetno tudi poštnina iz tujine preko ebaya dost ugodna.

22. jul 2007
13.410
1.660
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a ploščat pa ni vredu?
ploščate dobiš v vsakem merkurju, bauhausu.... pa še pocen so. Jst jih imam po tleh namesto kotnih lajšt, pa zgleda fency in zlo uporabno je:)

dobra ideja, kako velike pa imaš viš-/šir.?LPWWY

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tkole z glave bi rekel, da je 2cm debel in 3 širok. Za točne dim bi pa mogel zmerit.

Če greš v bauhaus gledaš une ko so tanki pa široki. Uni, ko so čist kvadratni full grdo zgledajo. Tej moji so pa skor ne opazni.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
privijačeno na steno in pobarvano z enako barvo kot stene, tko da ne butajo ven:)

ti pošljem sliko

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.380
113
Obstajajo v več dimenzijah, te male ponavadi vzamem samolepilne, je najmanj dela. Razen če jih moraš kompletno odstranit...

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
drugač imaš varianto tudi sistem kanalov za na steno od omnimounta . Obstajajo večji in manjši.

Dobiš jih hmm v Ljubljani v Digitaliji oz. na Vrhniki sem jih sam kupil v JFM elektroniku. Lahko pa greš pogledat v Harvey Norman, ker so zaključevali z programom in so imeli te kanale po znižani ceni.

lp Avi