Ni slike med zagonom

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Na comp sem imel priključena dva monitorja: 22" (vga) in 19"(dvi). Vse je delalo bp. Sedaj sem 19" zamenjal z 22", vendar sedaj ko računalnik zaženem, na njem ni slike. Prikaže se šele, ko pride v windowse. Med zagonom je slika samo na tistemu, ki je preko vga. Prej, ko sem imel 19 in 22", je bila slika med zagonom na obeh.

Kako torej spraviti sliko med zagonom na oba monitorja? Je to kakšna nastavitev na monitorju samem?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
ponavadi je tako, da deluje en priključek (v tvojem primeru vga) in nato drugega vključi šele driver v windowsih. Preveri nastavitve v driverjih.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Ja, samo med zagonom (bios) ni nikjer nobenih driverjev (še). Prej mi je delovalo, sedaj po menjavi monitorja na dvi priključku pa ne več.
confused-1.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Ne, dokler ne pride do log in okna v winsih, se ne prikaze nic. S prejsnim monitorjem je delovalo vse od vklopa compa naprej.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
jaz pa imam drugačen problem. Priklopim gor vga in hdmi. Oba delata. nastavim da je slika samo na hdmi. tudi dela, vga je izključen, je pa še gor priklopljen. Če ga odklopim in grem v windowse, takoj ko se naložijo, slika na hdmi izgine
confused-1.gif