Mene pa ze lep cas muci ena zadeva. Do leta 2007 sem imel SiOL internet v stanovanju, pol sem se pa odjavil, ker ga pac nisem potreboval (so sli podnajemniki ven). No sedaj jaz zivim v stanovanju in bi rad imel internet, sem poskusil pred nekaj meseci s T-2 in dobil 3 negativne odgovore, sem poskusil sedaj spet s SiOL PRD, spet negativen odgovor, sem rekel ja ok, sem pripravljen placat tudi nov prikljucek, ce mi pol samo date internet, ja ne bo slo, lahko dobite telefonski prikljucek, omarica v vasi zgradbi pa je polna. To mi pa zdaj ze ni vec jasno, namrec smo v stanovanjskem bloku z 19 stanovanji, kjer je velika vecina penzionerjev pa par druzin srednjih let. Vse skupaj je mogoce nekih 5-6 stanovanj, ki imajo internet pa se od tega jih je verjetno vsaj pol na kabelski in ne na parici. Skratka, ni mi jasno kako ni placa za priklop, tudi ce placam prikljucek. Ajde razumel bi, da nocejo priklapljat tiste, ki bi samo izkoristili parico in sli konkurentom (pac mal oviranja konkurence, saj jim to ni nic tujega) vendar jaz ne morem dobiti interneta na nikakrsen nacin. Pa od 2007, ko sem imel SiOL PRD, pa do danes sigurno ni nihce v bloku priklopil internet. Al sam ne poznam pravih ljudi?