NG-T-rex obdukcija

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Je kdo sinoči gledal tole?
Sem kaj zamudil , ker WTF, od kod jim T-rex?
Ali je bil glavni igralec samo preoblečeni slon?
Pa ona punca zraven ima referenco obdukcijo mamuta. Mamut v 21 stol?! Se mi zdi mnogo premlada, da bi sodelovala pri obdukciji onega izpred par deset let najdenega zamrznjenega mamuta iz Sibiriije.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Namještalka, saj to je logično.

Dokumentarci dandanes so ena sama žalost, nimajo idej več, potem si pa kar obdukcije dinozavrov zmišljujejo.
bonk.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Saj, tudi meni se zdi zelo logično. Ampak izgledal je zelo sveže, še kri pri rezanju je izgledala zelo pristno, kot da je žival pred nekaj urami še skakala, zato mi je vse skupaj en WTF.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Namještalka, saj to je logično.

Dokumentarci dandanes so ena sama žalost, nimajo idej več, potem si pa kar obdukcije dinozavrov zmišljujejo.
bonk.gif
domumentarci danes so kot vremenska napoved za slovenijo raztegnjena v eno uro. povejo ene 20 podatkov in to ponavljajo gor pa dol celo uro. v bistvu bi vse kar povedo lahko povedali v 2 minutah.
to ameriški. imaš bbc produkcijo ki je še vedno zelo fajn.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik skala pravi:
domumentarci danes so kot vremenska napoved za slovenijo raztegnjena v eno uro. povejo ene 20 podatkov in to ponavljajo gor pa dol celo uro. v bistvu bi vse kar povedo lahko povedali v 2 minutah.

Samo to pa res, pravi mojstri so kako eno in isto povedat na sto različnih načinov
bonk.gif

Obdukcije sicer nisem gledal, je bilo pa v reklami kako bodo najprej naredili ''lifelike T-Rex'', potem pa ga bodo secirali, da bodo ugotovili kako je živel, kako se je prehranjeval itd. Večje bedarije še nisem slišal, sem raje Despicable me 2 dol potegnil in se smejal minionom
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap...

je kar grozno kaj postaja Discovery in NG... Včasih so res imeli kakšen kvaliteten dokumentarc, da niso samo levi in antilope skoz...

Zdej pa sami tisti bedni reality showi, k se vsem zgodi katastrofa, če ni dnevni plan dosežen. Vmes pa en kup možnih scenarijev, kaj bi se lahko zgodilo, če...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
vazno, da alter forum pripomore k izobrazevanju in je cvet intelektualcev zbranih na enem kupu za dvig povprecja.
wink-1.gif
a je tezko televizijo ugasniti in vzeti knjigo v roke, ali pa vsaj pivo?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Jest jim pravim instant dokumentarci. Ko ga pogledaš greš še guglat za 3/4 ne razloženega.

Diskoveri je ratal kao resničnostni šov brez glasovanja kdo gre ven.
Sem bral, da so zaradi skladiščnih bitk glavni igralci skoraj na čevlju ker tolk folk hodi tja in draži v višave ker mislijo, da bodo dobil miljone vn. Al pa tisti gold digersi

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Kako to mislis, od kod jim T rex?

Dobili so ga tam ko Na'vi-je
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Se so skos eni in isti, ne spustijo drugega noter.

Čeprav pomoje je itak zaigrano.... kakšen fajn artikel vidiš, pa malo zgodovino razložijo, da koncept je soliden. Čeprav Pawnstars je 100x boljš, koncept.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jest jim pravim instant dokumentarci. Ko ga pogledaš greš še guglat za 3/4 ne razloženega.

Diskoveri je ratal kao resničnostni šov brez glasovanja kdo gre ven.
Sem bral, da so zaradi skladiščnih bitk glavni igralci skoraj na čevlju ker tolk folk hodi tja in draži v višave ker mislijo, da bodo dobil miljone vn. Al pa tisti gold digersi
bi rekel da glavne igralce oni plačajo. ker drugače je zelo smešno ko eni stalno delajo zgubo pa še vedno delajo čeprav bi morali že ene 10x bankrotirat...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
Najbolj pametno je iskanje zlata, ker uničujejo reke,hribe, pač vse kar pride pod kolesa novih Volvotov.