Nezbrisljiv a zbrisljiv flomaster :)

sad

Guru
24. avg 2007
21.287
9.910
113
Ja, malo zmeden naslov.
smile-1.gif

Rabim flomaster za pisat po plastiki katerega se ne da zbrisat z normalnimi zadevami. Torej recimo z vodo, itd.
Hkrati bi pa rad napis enkrat zbrisal dol, ko ga ne bi več potreboval. Obstaja kaj takega ali sem preveč zahteven?

sad

Guru
24. avg 2007
21.287
9.910
113
Stestiral pravkar in imaš prav. Vendar imam eno težavo. Rabil bi nekaj, za kar ni splošno znano, da se da potem zbrisat. Torej, rad bi vtis, da se zadeve ne da zbrisat. Namreč zadeva je namenjena zaščiti proti kraji. Kur... so mi že par zadev pokradle, zdej bom pa na veliko gor nekaj napisal, pa naj pol ukradejo in tisto uporabljajo, če si upajo
grin1.gif
.
Čeprav v principu bi verjetno že alkoholc zadoščal, itak je vse v psihologiji. Čefurji (stanje duha in ne narodnost, da ne bo kakšnih težav
smirk-1.gif
) pa tudi verjetno ne bodo razmišljali o tem, da se da alkoholc dol spucat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.287
9.910
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj pa razne utripajoče fejk kamere po 4e na bolhi?
No go...
Aja, pa malo sem še razmislil. Alkoholc odpade, ker se lahko pobriše. Rabim nekaj, kar se pobriše zgolj s kakšnim specialnim sredstvom. Če mi slučajno čefurčiči spet ukradejo, da ne bodo potem lepo samo pobrisali dol in uporabljali zadevo naprej.
10.gif

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Uporabi flomaster za risanje tiskanih vezij.

Niti ne - je klasičen alkoholc.

Če ima čefur namen ukrasti, bo to tudi naredil.

Težko ga boš kakorkoli od tega odvrnil.

LP

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
43
Kranj
Obišči stran
Hja vem za varjanto, samo nevem kako boš spravil v fomaster... in sicer, tinta za štempiljke, in sicer za plastiko....izredno težko dol spravt...meni je uspelo samo z čistilom iz tiskarne ( pač k majo za čiščenje valjev ),

mogoče bi ti uspelo nalit tinto v običajen flomaster.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

LP
Imaš različne tipe flomastrov za tiskana vezja in tisti boljši ni klasičen alkoholc.
Se pa strinjam, da bo lopov ukradel in potem makar s fleksarco oznake stran spravil.

sad

Guru
24. avg 2007
21.287
9.910
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

LP
Imaš različne tipe flomastrov za tiskana vezja in tisti boljši ni klasičen alkoholc.
Se pa strinjam, da bo lopov ukradel in potem makar s fleksarco oznake stran spravil.
Ne bo, ker bi čefurčič izgubil na ugledu, če bi uporabljal ''pohabljeno'' zadevo. Poleg tega bo imel zelo blizu na voljo več ''nepohabljenih'' zadev.
Logika bi rekla, da bo šel na te.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Barva za talne oznake na avtocesti, sam je ne spravim z odbijača, pa niti ne pogruntam kako jo spravt dol ;(
Tko, da če kdo ve formulo, ki ne poškoduje plastike je to
zmaga.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ok, možno. Ne poznam podrobno mentalitete čefurčkov, jaz sem bolj mislil na navadne lopove.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.647
731
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Če mi slučajno čefurčiči spet ukradejo, da ne bodo potem lepo samo pobrisali dol in uporabljali zadevo naprej.
10.gif

S tem še vedno nisi preprečil kraje.
Ko je enkrat ukradeno, je zate že izgubljeno. Ni razlike ali potem uporablja ali zavrže. Kako bo prej vedel, da ne more izbrisat?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pomojem bi bil za takele lopove edini recept, da bi v zic montiral 20 dek TNT in če ne bi pravilno odklenil ključavnice, ti po 10 sekundah obremenitve na zicu le-tega razgoni.
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, pol pa čez čas beremo "uf, varnostni mehanizem se mi je pomotoma sprožil, a ve kdo kako štango iz riti dobim?" ...
tongue-1.gif