Nevzgojenci pri Sintalu!!!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Sem hotel že v ponedeljek pa sem pozabil opisati primer, ki se je prejšnji teden zgodil od moje žene sestri. Punca ima izpit dober mesec in resnično vozi vse po predpisih. In tako na Slovenski zavija levo in se prižge oranžna luč. Punca ustavi, za njo pa začne voznik kombija od podjetja Sintal noro hupati. In še več, tip skoči iz avta, gre do nje in jo tako nahruli, uporabljal je takšne kletvice, da niso za javnost. Ker je imela še odprto okno je bila tako prestrašena, da je komaj domov prišla.

In to stori oseba, ki nekje dela red, oziroma se gre varnostnika.

Če bi to meni storil, ga gladko prijavim na policijo in pokličem tudi v njegovo firmo, ker to kar si nekateri dovolijo pa presega vse meje.
lp

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Greš vn iz avta pa ga prefukaš.

Do zdej sm se samo enkrat vrnu nazaj v avto, je bil en preveč mrga
grin1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
maš 2 opcije. zapomneš reg. tablico in sledijo sankcije.

Al pa da punca v rikverc pa polno v njega, pol pa policijo pokličeta da se vama je edn v rit zaletu
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mogoče je bil na intervenciji. Ker pa ni policaj, ampak navaden pes čuvaj, mora upoštevati prometne predpise. Iz tega izvira slaba volja in frustracije slabo plačanih securitatov.

Ne govorim kar na pamet, sem se v karieri poskusil tudi kot pes čuvaj. Ni prijetno biti pes čuvaj za male pare.

Pa ne da bi ga kakorkoli opravičeval. Z uniformo nekaterim blazno zraste ego...

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Vnobenem primeru ne opravičuje njegovega dejanja. Ni punca kriva če tista opica ne dobi pri ženi in je tečen.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Pozabil si napisati, da jim je cipa neumna 100m prej vzela prednost. Se je ta teden veliko govorilo o tem po firmi.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Ni mi jasno, kako je lahko nekoga tako močno sprovocirati, da si vzame čas, izstopi iz avta ter gre nadirat spredaj stoječega
bonk.gif

Kako mora biti to labilna osebnost
bonk.gif
Kaj počne šele če mu narediš res kaj hudega. Ali pa se spravljajo le na ženske in starčke, ker za več nima jajc?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Ko si 1 sekundo stran od časopisnega članka "Skozi rdečo v smrt", padeš v totalni popizditis.

B81

22. jul 2007
36.919
10.487
113
KSZ

SIntalovci so najslabši. Pri nas tuli alarm tu pa tam, njih sploh ni. Včeraj sem ga vklopil za hec, nič klicali. Jih kličem, da ni treba prit. Intervent je prišel ob 8. zvečer, jaz pa klical ob 3.
bonk.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
No sem jo povprašal, natančno kako je bilo in je povedala, da je zavijala levo iz Masarykove na Slovensko. In če bi tipa prej izsilila ali kaj podobnega potem ne bi nad njo tulil zakaj je počasna in zavlačuje promet, ker ni šla skozi oranžno, ampak bi prav gotovo kaj drugega povedal. Tako, da je očitno šlo za neko drugo.
Samo potem se Vam očitno to kar dosti dogaja, da skačete iz avtomobilov in tulite na druge, če sta bili že tu dve omenjeni.

lp

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
No sem jo povprašal, natančno kako je bilo in je povedala, da je zavijala levo iz Masarykove na Slovensko. In če bi tipa prej izsilila ali kaj podobnega potem ne bi nad njo tulil zakaj je počasna in zavlačuje promet, ker ni šla skozi oranžno, ampak bi prav gotovo kaj drugega povedal. Tako, da je očitno šlo za neko drugo.
Samo potem se Vam očitno to kar dosti dogaja, da skačete iz avtomobilov in tulite na druge, če sta bili že tu dve omenjeni.

lp

Pa tudi če bi to bila ona, nevidim nobenega opravičljivega razloga da una "teleta" pol skačejo ven iz avta in se
nekaj zdirajo nad ostalimi udeleženci v prometu.

Sej je že vsakogar kdo izsilil, najbrž je tud vsak že koga izslili, pa do zdaj nisem videl da bi bla praksa pri takih zadevah, neko idiotsko medsebojno obračunavanje.
bonk.gif

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Ma če gledaš niso samo sintalovci taki. Vsi, ki delajo pri varnostnih službah so taki frajerji, da glava peče. To norijo vse povsod, gume cvilijo pri vsakem speljevanju in vsakem ovinku. In seveda šipa odprta in komolec zunaj
bonk.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Ura najbrž je kdaj se je to zgodilo lokacija tudi torej se da izvedet kdo je bil in kaj je počel tam.
Kaj pa s tem počet je pa druga stvar.

Vožnja nekaterih interventov
aplauz.gif

Ni bil na intervenciji odšel je le po denar v eno od trgovin in vožnja je bila vsaki dan ista dokler mi ni prekipelo. Spravil se je name kot vsaki dan na vse pred sabo potem pa letel s ceste na travnik ker on ZNA, če se vse skrije pred njim sicer pa... čustven izbruh z vsemi izrazi rodil...Sem ga prašal, če mu kako pomagam, če je morda poškodovan
cool-1.gif

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
ksz

s temile Sintalovci imam precej izkušenj pri njihovi poslovni stavbi, očitno imajo tekmovanje, kdo bo čimbolj vratolomno zapeljal kontra po litostrojski in zavil noter. ravno danes sva se z enim moronom gledala, saj se nisem pustil izsilit, na koncu je vendarle obupal in zapeljal vzvratno in se mi umaknil. če se slučajno kdaj kateri ne bo ustavil, se ne sekiram preveč, rabim kuponček

netko

Guru
25. jul 2007
6.943
2.249
113
tvoj nick ne obljublja nič durgega kot to kar si napisal drugač pa če golazen kakršna ste nimate kej druzga v firmi govorit kot o nekem prometnem dogodku si ne zaslužite še tiste bedne plače ki jo dobite in hvala bogu da morte za njo tudi ponoči in za praznike delat... če bi bili normalni bi tut kakšen drug šiht dobili tako pač ne...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik netko pravi:drugač pa če golazen kakršna ste

Ok, ne posplošuj. Zaradi nekaj idiotov ne morejo vsi veljati za idiote. In to je služba kot vsaka druga. Večina jih tam dela zato, da vsak mesec dobijo plačo, kot mi vsi. Izjeme so pa povsod.