Nevtralen avto

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A obstaja za alter userje kak nevtralen avto? Korejci niso ok (zanič kvaliteta), VW ni ok (predrag), da ne govorimo o Audiju in BMW-ju (precenjena, zanič vozniki...), italijani so polizdelki, francozi pa tako niso vredni besede avto.

Torej kaj bi moral človek kupit, da bi userji rekli ''to si pa dobro kupil''? Sicer sumim, da takšnega avta še niso iznašli, pa me vseeno zanima kaj je dovolj dobro za zafrustriran folk tu gori.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Mini morisa
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A obstaja za alter userje kak nevtralen avto?
Mogoče bi se temu še najbolj približala kakšna Toyota.
Čeprav boš verjetno prej našel Jetija kot pa nevtralen alter avto.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kolegi so kar zadovoljni s škoda superbi, odkar so presedlali na to iz raznih mafijskih avtov, jim na carinah ne rinejo več prstov v zadnjično odprtino.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pol najboljše da si naredim alter nick, napišem kak sem ful zadovoljn s svojo škodo, nalepim par slik in nebi smelo bit jamranja kak slab nakup je? Razen če bi z mašino zajebal. Zdaj pa ne vem, bencinar preveč porabi, dizl pa ima turbo luknjo. Če napišem, da je na plin predelan?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ti ne rabiš avta, ti rabiš samozavest in nesekiranje za mišljenje ostalih. To ti noben pleh ne bo prinesel.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A se ti glede na moj avto zdi, da dam pet posto na mnenje alterašev? Toliko da nisem ban fasal ko sem 2x zaporedoma pežoja kupil
tongue-1.gif

Mene samo na splošno zanima kaj je tisti ''ultimate car'' za vseznalce tu gori.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, če bi dal vsa sredstva proizvajalcev avtomobilov na svetu na kup, vse strokovnjake v en prostor in bi sestavili ultimativen avto, bi Alter našel 100 napak, predlagal izboljšave in vse skupaj skritiziral do onemoglosti. Na tretji strani debate bi ugotavljali, kdo je bolj kriv in kdo ima več od tega avta, je to iVan, Kučan al umorjeni prestolonaslednik.

Temu se drugače reče; slabome ku*cu svaka dlaka smeta.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kolegi so kar zadovoljni s škoda superbi, odkar so presedlali na to iz raznih mafijskih avtov, jim na carinah ne rinejo več prstov v zadnjično odprtino.

hysterical-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ford pogojno, ampak velja Mondeo za turški wagen, Opel je korejsko/ameriški rebadge, ki se samo kvari, Honda pa je tako ali tako povezana s Hondaši in odpade.