Nevem se odločit (omija II, diamond 2, vivaz)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Sem še na n95, ampak ne bom dolgo. Res umira
frown-1.gif
. Kaj naj zdaj izberem iz med naštetih? Pomembno?
Hm, recimo: dober ekran!!!, možnost filmov!!, dokaj uredu slike!, telefon se uporablja kot modem, navigacija,...

V tem vrstnem redu so mi te stvari pomembne.

Sem se pa odločil, da presedlam k simobilovcem v paket trizame.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
glede na tvoje zahteve omnia II, je še nekako najbolša od teh treh naštetih na papirju. Diamond dva že malo star model (okoli 1 leto), vivaz nič kaj posebnega....

Sem pa zadnjič imel omnio II v rokah in jo malo probal ampak sem jo kar hitro dal iz rok in se zahvalil bogu da je nisem kupil ko sem imel namen. Možno da sem se sedaj razvadil ker sem na HTC Desire, ampak omnia II se mi je zdela dokaj neodzivna, sploh zaslon (iz glave rečeno se mi zdi da je rezistiven)

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Samo vivaz je HD telefon. Tak, da bi reko, da je skoraj najbolša izbira za multimedijske stvari. Na Omniji 2 se pa programi zapirajo sami od sebe. Nekoč sem, ga tudi imel namen kupit, zato sem ga malo preštudiral. Default UI je slow, sej se widgeti nalagajo naknadno, zato je drugi shell skoraj nuja za dobrer občutek, kar pa spet že tako mizerni ram ponovno zniža.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Shell je drugi uporabniški vmesnik.Sam sem že prej na Omniji 1 uporablju SpbShell in ga zdaj tudi na Omniji II.Men je telefon čist dobr,v primerjavi z enko precej boljši ekran,hitrejša...V glavnem jaz sem z Omnijo II čist zadovoljen in neke posebne neodzivnosti nisem opazu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
nokio x6 vzami..

ima kapacitivni zaslon [bolj odziven, kot podobna jajca v tem rangu], zelo dobro kamerco, meni ti bojo popolnoma domaci iz n95 [podoben software], zaslon je zelo dober... skratka, vse kar pocnes z N95 bos lahko tudi tukaj, pa nic se ti ne bo treba nanovo priuciti, ti bo takoj domace vse.. Pa se draga ni.