Neurja 2010!

22. jul 2007
13.633
1.791
113
124
se je že začelo?primorska, gorenjska ali je kje kakšna nevihta, vsaj na radarski sliki se nekaj dogajaLPWWY

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
se je že začelo?primorska, gorenjska ali je kje kakšna nevihta, vsaj na radarski sliki se nekaj dogajaLPWWY

kaj ti gledaš mogoče 16 dni staro radarsko sliko?
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:

Aktualno za na prvo stran:
strele.gif

V Tolminu se je pravkar zacelo z grmenjem in padanjem "trdega dezja" - sodra/toca.
In to meseca marca
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bogi kmetje, spet jim bo vse sklestlio
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
izola
sonce brez oblačka
smile-1.gif

popoldan predvidenih kakih 20°C na soncu
skratka za vikend je obala super destinacija (vsaj mislim)

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
izola
sonce brez oblačka
smile-1.gif

popoldan predvidenih kakih 20°C na soncu
skratka za vikend je obala super destinacija (vsaj mislim)
bemmuboga
10.gif

včeri v izoli pa oblačno pa hladno, danes me pa kolegica rajca z mmsi iz trsta, k je glih tko sončno. grrr

No tut kle v kranju se je vsaj malo razbilo vse skupaj in ni več tko sivo, tut sončk mal kuka...
priden.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Le ker "kmet", mi je zbrisal post ? Naj pol tisti tudi argument napiše ? Ali ga moram jaz napisati ?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sam počakaj do prvega neurja z točo, pa boš videl kateri kmeti bodo najbolj glasni. Pa se potem spomni na tisto kar sem napisal. Vse več je takšnih gospodinjstev (v tujini )ki pridelek gojijo samo za sebe, pa poskrbijo proti toči ( mreže proti toči). Pri nas ko kaj takega narediš, si samo tarča posmeha in ravno takšni so najbolj glasni, ko toča klesti. Pri nas pa so le redki ki zavarujejo svoj pridelek (fizično). Zavarovalnice so metanje peska v oči. Polj pa njiv se res ne da zaščitii, ostalo se pa da, če je le interes.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
včeraj oz. danes ponoči, ko sem šel domov, sem mislil, da me bo odlplaknilo na cesti Logatec - Žiri. je bilo kar pestro, na cesti full vej in vsega, full pihalo, zlivalo pa tako, da sem mislil, da bodo šipe začele puščat ...
tongue-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Morda je pa res v govoru o klimatskih spremembah vsaj 50% resnice... Tako kot je 50% resnice pri tistih, ki so nasprotniki pogovarjanja o klimatskih spremembah.

Pred dvema tednoma zima s precej snega, včeraj in danes pa že toča.