Citat:
Povej se kaksno o neupravicenih presaditvah ledvic ker baje po tvoje ljudi zanalasc dializirajo ko se ena od obeh ledvic "deluje".
No Blacky zdej pa povej kje sem to napisal....
Dokaži!
Citat:
Povej se kaksno o neupravicenih presaditvah ledvic ker baje po tvoje ljudi zanalasc dializirajo ko se ena od obeh ledvic "deluje".
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Citat:
No Blacky zdej pa povej kje sem to napisal....
Dokaži!
Citat:
Realty, samo tvoj epilog smo cakali! In primerjave z pticjo gripo vsekakor.
Ali pa tisto kako si pediatrinjo na gobec.
Citat:
Dej citat, kjer sem to napisal, kar praviš "ker baje po tvoje ljudi zanalasc dializirajo ko se ena od obeh ledvic "deluje".
Še enkrat citat...
prosim....
da vidimo tvoje razumevanje anale...Citat:
ker baje po tvoje ljudi zanalasc dializirajo ko se ena od obeh ledvic
Citat:
blaki.... najdem post, ki še zmeraj ne piše kar flancaš ti... kašna dializa...
a si čorov...
kr se tiče junkijev.. pejt stavit, pa da bo pošteno dava ves denar junkiju. Ps bomo pogledali kartoteko, da je bil cepljen in da ima hep B....
Da ne boš u prazno mlatil....
Mislim, pa da je bil dotični tudi enkrat v prispevku RTVja, sam se žal ne spomnim ime oddaje.
Imena ne bom povedal, ke bi blo to nekorektno.
Drgač pa bleki, dej citat v katerm pišeda vidimo tvoje razumevanje anale...Citat:
ker baje po tvoje ljudi zanalasc dializirajo ko se ena od obeh ledvic
Verjamem, da bo zopet tvoj post obstal mojga bojo brisal... ker bleki vse ve..........
ovca od moderatorja pa se strinja z njim.
Citat:
Aha statistično povej še kok ledvic se prime in denarno kok stanejo zdravila proti zavrnitvi...
In ponavadi, da smo realni, so na prednosti tisti, kateri imajo odpoved obeh ledvic in ne ene in ja še zmeraj ostajajo na dializi...
samo zavajanje te je... Kako ravnajo s temi bolniki pa je šokantno, niti za prevoz nimajo in kakšna je čakanje na ta prevoz... brezveze govort, se obnašaš kot bi živel v Švice....
Citat:
Ne nasprotno primerov je več med junkiji z hep B in so bili v otroštvu v fazi obveznega cepljenja...
Za enega pa vem, da bi proti plačilu to tudi dokazov z zdr. kartoteko...
vau pokaži študijo cepljenih, ki so jih namerno okuževali, šele na podlagi tega boš dobu učinkovitost cepljenja, vse prej je kvakanje na pamet.
druga stvar zavajanje, ki ga sedaj tala ena koza na privat ordinaciji v priponki... Zavajanje, da glava boli, seveda z podpisom se starši odpovedo tožbi zoper stranskih učinkov cepiva...