Network controller problem

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
V roke mi je prišel prenosnik Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540 brez OS.
Naložil sem Visto in dobil gonilnike s supporta FS. Vse je OK le pri network controllerju je rumen vprašaj, ki se ga ne morem znebit.
Čakam na support od FS medtem pa sprašujem, če ima kakšno idejo kako to rešit, ker ne morem na net, če to ne porihtam.

Thx

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Jep mankajo gonilniki.
SoutPark hvala. Bom snel, ko pridem domov. Sedaj v službi je to nemogoče.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Čaki, čaki to sem snel in inštaliral (Realtek- RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC ) pa še zmeraj mi manjka network controller.
Vse kar je na supportu sem snel in inštaliral, le še biosa nisem posodablja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nadgradnjo biosa ti odsvetujem, na HP-ju sem updatal in je samo tema nastala. Hvalabogu sem uspel pod garancijo menjat plato.

Probaj tiste, ki sem ti jih uploadal, so sigurno novejši od tistih na FS strani.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Sem probal tiste, ki si jih uplodal. Vendar mi pravi, da bo obdržal stare gonilnike.
Support na FS pa je podn on podna, pravi naj se konektam na net in snamem program, ki bo posodobil vse gonilnike. Halllo, kako pa če niti na net ne morem?
No kakorkoli že stvar je malce boljša, ker pridem na net do te mere, da mi zateži, da uporabnik in geslo nista OK. Napredek pa je le.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Da si še to temo sposodim:
Windows 7 Professional... Ko grem med upravilnika naprav mi napako kaže pri Druge naprave-Network Controller. Tu res ne vem, kaj naj naredim...
Aja,navaden internet deluje (preko kabla), brezžično pa ne.
Prenosnik je Acer Aspire 5334.