Netlog ali facebok ali myspace?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mislim, da na facebooku
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sej kej dost pojma nimam, sam predvidevala sm
wink-1.gif
myspace-a itak nikol nism uporabljala. sem pa opazila, da je na netlogu full smrkelj in smrkavcev, česar na facebooku nism opazila.
Vem, da sem enkrat vidla gumbek za izbris računa na netlogu, zdej ga pa ne najdem več
uf-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sem pa opazila, da je na netlogu full smrkelj in smrkavcev, česar na facebooku nism opazila.
Vem, da sem enkrat vidla gumbek za izbris računa na netlogu, zdej ga pa ne najdem več
uf-1.gif
1. neznanje angleščine
bonk.gif

2.To sem se tudi jaz matral nekje v nastavitvah...levo spodi zbriši račun(če se ne motm)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no, relativno gledano, to rešuje facebook pred napadom smrkljev
grin1.gif

za netlog pa hvala
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tisti, ki imajo probleme z angleščino imajo verjetno tudi z internetom.

imam sestrično, ki mi ob vsaki računalniški intervenciji reče: daj prevedi mi ta internet v slovenščino, nič ne razumem
bonk.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
V bistvu so vsi trije zelo različni ... če kaj nucam, sem na myspace, ker ima take vsebine, ki me zanimajo. Nimam toliko časa kot drug kup ljudi, ki čepi na facebooku, tagga slike, išče folk itd.
Enim je všeč na facebooku to, da jih dodajo sošolke iz SŠ, potem pa zijajo njihove fotke, če so zdaj dobre pupe ali ne.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Bla na MySpaceu, blo poln nekih ff-jev in blabla... Krneki. Pol sm šla na Netlog, in bla neki časa tm... Enaka zgodba; sam kao fotke ocenjujejo pa krneki (plus je to da se da ocenjevanje izklopt), Facebook je pa čez vse. Najboljš do zdej.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
myspace sem brisala, netlog geslo pozabila...na facebooku mam pa itak avtomatično prijavo. tko da...facebook

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Facebook je še vedno najbolj ql, ker se folk v večini predstavi s pravimi imeni. Na myspace je praktično nemogoče, da najdeš stare sošolce itd.
Ni pa nobena stvar v realnosti kaj dosti uporabna. Mogoče, da kakšno rečeš s kom, ki ga nisi videl že več let, to je pa tud vse. Večina folka še vedno štepa pod prijatelje folk, ki ga je videl enkrat v lajfu, samo zato, da ima "velik fejsbuk prjatlov". Eni pač ne morjo s svoje kože, pa naj bo to myspace, glasujzame, facebook ali messenger.

Definitivno pa so te zadeve zelo koristne v izpitnem odbobju, ko iščeš izgovore, kako cajt zabijat na čim bolj neuporaben način
grin1.gif