Nero, so čist mimo al kva ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nova epizoda serije "Nero, božji dar".

Glavni igralec : Nero Express 6.6.1.15

Snemam par fajlov na prazen CD (Data CD, najbolj navadna operacija). Verifiy mi javi par napak.
OK, ni problema, bom na drugi CD posnel. Ampak ...

Mogoče se kdo spomni, da Nero Express po peki včasih ponudi opcijo "Burn same project again".
Seveda takrat, ko bi dejansko to rad uporabil, te opcije ni nikjer.
stupid-1.gif

Nič, je vsaj "Save project" tam (hvala bogu).

Posnamem, grem v Express-u "okoli" do začetne strani, dam "Load project", izberem prej posneto in posnamem CD.
Oppa bato !
Tak bi šlo, če ne bi bil Nero "Božji Dar" !

V resnici namreč pred začetkom peke zateži, naj vstavim prvi del kompilacije (multi-session...).
Heh ? Kaki prvi del ? Imam v projektu 4 fajle. Fajli so na voljo na disku. Zapeči jih na CD, za božjo voljo. Vstavljen CD. Ki je lepo prazen.
Ne, to bi bilo preveč preprosto.

Hvala bogu gre za 4 navadne fajle in pač naredim vse na novo iz nule.
(če bi šlo za glasbeni CD z mukotrpnim rezanjem in štimanjem komadov, nastavljenimi pauzami ter indeksi in CD Text-om, bi najbrž uporabil bolj oster besednjak ...)

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Tudi jaz uporabljam nerota, prej sem mel 6ko, zaj mam 8.x.Uporabljam pa samo nero burning rom - drag&drog. Mi ni zasral še nobenega cdja,dvdja.. v par letih.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ali kdo ve, kako zrihtati Nero 8.x da ne bi tezil za aktivacijo, ko hocem naprimer uporabiti Nero Recode - ce brisem tisto datoteko za aktivacijo, mi vseeno tezi..

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne boš verjel, ampak na PIV 2,6 HT, 1 GB RAM, XP pro veliko lažje diha, odkar sem vrgel dol Sonic (Roxio) 9 in namestil Nero 8.x. PA še LightScribe dela...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Evo sem včeraj tudi nekaj snemal, tokrat uspešno.
Seveda mi zdaj [censored] ponudi na koncu "Burn same project again", ko ga ne rabim
rolleyes-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Saj si si sam odgovoril. Kaj ti bo zanič posnetek, bi rad uničil še en CD? Nero mi deluje bolj inteligenten, kot sem misli.

Sam uporabljam TC s pluginom za snemanje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nero Express je namenjen začetnikom, ki jim še drag/drop predstavlja problem. In zato pri neuspešnem pisanju ne ponudi ponovnega zapisa.

Zakaj pa ne uporabljaš Nero Burning Rom?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
To se je tudi meni dogajalo(napake pri verify) na nero 6.x.x.x, potem pa sem 8 dal gor, pa ni bilo več težav!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Saj si si sam odgovoril. Kaj ti bo zanič posnetek, bi rad uničil še en CD? Nero mi deluje bolj inteligenten, kot sem misli.
Torej Nero telepatsko ugotovi, da bo naslednji vstavljen CD tudi mehanično poškodovan ?
Zanimivo, ta moderna tehnologija.
(očitno nisi prebral, ko sem napisal, da .... ah, saj še vedno piše gor)

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Kdo pa pravi, da Nero ve, da je CD mehansko poškodovan? Če kompilacije ni uspel pravilno zapisati, pomeni, da je z njo nekaj narobe, in kot take je nima smisla shranjevat. Da pa bi znal ugotoviti, kje je napaka, bi bilo pa že preveč za pričakovat od Nerota, mar ne? Lahko je ni mogel prebrati z diska, ali pa zapisati na CD zaradi mehanske poškodbe.

Ne uporabljam Nerota, zato njegove logike ne poznam. Samo teoretiziram.
cool-1.gif

Sicer pa: nekdo je ta program naredil. Kontaktiraj te ljudi in jim razloži svoje nestrinjanje z delovanjem programa.