Neprikaz evropske karte na streetpilotu 550

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Imam probleme z evropsko karto,notri je,dela pa ne enostavno jo ni,dočim adriaroute dela brez problemov.Hard reset ni pomagal.Če ga priključim na PC in pogledam v mapo Garmin mi obe karti pokaže,sicer to mi je rezervni in ga ne uporabljam oziroma ga ima prijatelj na posoji on pa itak uporablja samo adrio in ko sem ga danes posodabljal sem ugotovil to napako,bi jo pa rad odpravil nikoli ne vaš kdaj mi bo prav prišel oziroma koga prosil za odpravo te napake,če je kdo tu gor iz zasavja in se na to spozna.Hvala za pomoč.

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
gmapbmap img,gmapbmap sum-gmapprom img,gmapprom sum,gmapsupp img,gmapsupp sum,to napako ugotovil,po nadgradnji adrie,napaka je lahko bila že prej,ker sem ga jaz pač dal na posodo,ker ga ne rabim,samo nadgradnje pa delam samo jaz,res pa je tudi,da je gor original zemljevid evrope iz leta 2007,tudi nuvija sam nadgradim pa do sedaj nobenih problemov.

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Zgaga.vem da je stara.mene zanima zakaj naenkrat ne dela.Zadno karto mam,ker mam na nuviju dokupljeno nüMaps Lifetime,vendar nimam pojma,kako jo naložit na streetpilota,ko je za nuvija,sem pač malo starejši in ne glih pameten na PCjih,žal v moji šolski mladosti so se pojavljali pri nas šele spektre ne pa PCji,v šoli pa učili fortran,tak da sem bogi na tem,pa tudi bojim se da bom kaj zjebal in da mi še to ne bo kazalo kar kaže..-vse je original seveda,hekat ne znam original naprave,garmin mobil je druga stvar,res pa prej vprašam kaj kam paše na kateri telefon.

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Na C550 prideš preko raziskovalca in preveri mislim, da ima še ravno dovolj prostora za karto. Drugače pa jo naloži na SD kartico.
Če imaš na PCju nameščen MapSource z zadnjo karto EU, jo lahko enostavno preneseš na napravo. Samo pravilno jo moraš odkleniti!

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
E Zgaga,tu je problem,da jo ne znam odklenit,znam za garmin mobil xt ne pa za garmin napravo.

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Uredil zadevo,star zemljevid s slabo grafiko,sploh če si navajen na novi zemljevid,približano karto sem imel na max in posledično bel ekran,slučajno sem pritisnil na + pa se mi e pokazala cesta,na adriji pa mi je pokazalo grafiko.[censored] ga neumna napaka,na kolko razdalje mam približano pa tug pogledal nisem,ko mi je na adrii pač kazalo.Hvala za predloge.