neobux?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
torej, pozna kdo zadevo? naj bi bila ptc (paid-to-click) stran.
preprican sem, da je to se ena izmed nategunskih zadev (piramida, MLM).

obstaja kaksna spletna stran, kjer bi lahko zvedel kaj vec o teh zadevah/goljufijah?
nekomu bi rad detailno razlozil s primerom, ker me noce poslusat, da se je s tem brezveze ukvarjat
crazy1.gif

v guglu se ne znajdem iz vse te solate spama (najdem samo taksne linke, kjer vsi upajo na tvoj klik
grin1.gif
).

There ain't no such thing as a free lunch!

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zapravljas svoj cas - pocakaj en teden ali mesec, potem bo pa on primer, na kateremu mu lahko razlozis.

sasho

Zelenc'
13. feb 2011
7
0
1
Glede na to, da alexx govori o meni, se lahko vkljucim v pogovor :D... Skratka, stvar je po eni strani za štos in veselje, po drugi strani pa... Se javim čez eno leto, takrat bom lahko kaj konkretnega pokomentiral, če bodo strani še laufale...

↓↓ Do takrat pa, vljudno vabljeni h kliku na mojem podpisu;) ↓↓

sasho

Zelenc'
13. feb 2011
7
0
1
če bi zdaj prenehal z vsemi aktivnostmi, bi si povrnil nekaj vlozenih dolarjev in dobil se nekaj poleg... pa ne bom;)

Wolf

Zelenc'
28. jul 2007
29
0
1
Gre za najbolj vredostojno, največjo in tudi trenutno najbolj znano "Paid to click" spletno stran. Neka vrsta MLM, ampak mehkejši način.

Pravzaprav zadeva celo prinaša nek denar v kolikor seveda v njo tudi nekaj vložiš. To pomeni vsaj 1000€ ali več v prvih mesecih. Zahteva pa precej tvojega časa in volje, pa tudi zagnanosti. Obstaja pa tole že skoraj 3 leta in stran tudi v vsem tem času nemoteno izplačuje in zaenkrat ni indicov, da bi to ne bi bilo tudi v bodoče. Očitno je vplačnikov še dovolj.

Tudi sam sem en čas nekaj klikal in nabralo se je nekaj dolarjev na Paypal računu, za kak cenen kitajski gadget iz ebaya
smile-1.gif

Začneš lahko iz čiste nule in nabiraš dolar na dolar. Brez težav. Ampak brez vložka ne bo nikoli nič več od tega.

Vložil nisem nikoli, saj enostavno nimam "jajc" niti časa, da potem ta denar spremenim v nek profit. Vsake toliko časa pa prečekiram,če zadeva še deluje.