neobdelana kmetijska povrsina...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
zanima me, ali obstaja kaka inspekcija, ki bi urgirala v primeru neobdelave prvovrstne kmetijske zemlje... (ceprav gor ni nobenih GERK-ov...)

ker imamo pri nas enega mojstra ki ima ogromne parcele a jih ne obdeluje in jih tudi noce dati v najem... me pa zanima ce so kaki vzvodi kje ki bi tega mojstra prepricali v oddajo/obdelavo...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vsaj včasih je bil zakon, da moraš obdelovat zemljo. kot je rekel zgornji pošlji mail ali pokliči.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
sm fotra vprašu.. je reku če ne jemlje subvencij pol je vseen al kosi al ne..
Pridejo pa sem ter tja pogledat inšpektorji. Pri nas jih do zdej še ni blo..
Če pa jemlje subvencije more pa pokosit pa tut če tm vse skupi pusti(beri: ne pobere)

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
oojoj, slovenceljni, že spet je faušija na pohodu .... pa kdaj boste nehali biti fauš ..... kaj te briga kaj ma drugi .... za sebe in svojo lastnino se brigaj pa boš mel kaj delat
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
ni tu problem fousije...

problem je ker se zato, ker je en"trd" se meni (in ostalim mejasem) zarasca plevel, se mi zarejajo podgane... etc etc, smo mu pa pripravljeni placati najemnino pa noce dat zemlje v najem... (obdela je pa ne) in gre se za to, da bi dec zacel zemljo obdelovat ali pa jo dal v najem...

ni tu nobena fousija...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Ne razumejo vsi, da na njivi ne moreš vrat zapret in kaj te briga, kaj dela sosed
wink-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Pojdi na inšpektorat za okolje na tvoji UE, kjer ti bodo povedali kako naprej. Spominjam se članka iz Slovenskih novic, kjer je bil opisan podoben primer. Lastnik je dobil precejšnjo kazen in nalog za čiščenje parcele.