Citat:
Uporabnik newem pravi:
Mozno je tudi, da je Pegida zadaj. Napad na Merklovo, bi jim namrec odprl avtocesto na oblast v Nemciji in svet se v trenutku drasticno spremeni.
Ker v Nemčiji se kaj takega še nikoli ni zgodilo, ne?Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Mozno je tudi, da je Pegida zadaj. Napad na Merklovo, bi jim namrec odprl avtocesto na oblast v Nemciji in svet se v trenutku drasticno spremeni.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Ker v Nemčiji se kaj takega še nikoli ni zgodilo, ne?Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
https://www.dnevnik.si/44544 [/quote
In se ti zdi, da so na hitro v treh dneh nabrali za rešilec eksploziva?
Aha, kot v Ljubljani vsakih nekaj časa z vodnim topom streljajo na vrečko z malco, ki jo je kdo pozabu....Citat:
Uporabnik newem pravi:
Le ni bilo vse tako nedolzno na koncu. Na glavni Zel. postaji v Hannovru so kontrolirano detonirali sumljiv kos prtljage.
sem mislil isto napisati pa si me prehitel.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Aha, kot v Ljubljani vsakih nekaj časa z vodnim topom streljajo na vrečko z malco, ki jo je kdo pozabu....Citat:
Uporabnik newem pravi:
Le ni bilo vse tako nedolzno na koncu. Na glavni Zel. postaji v Hannovru so kontrolirano detonirali sumljiv kos prtljage.
dvomim, da je kdo pozabil. Bolj mislim, da je pustil in iz varne razdalje pil kavico in se hinavsko smejal.Citat:
Uporabnik skala pravi:
sem mislil isto napisati pa si me prehitel.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik newem pravi: