nekulturni neznani sosed/a oz. ni več nalepke :/

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
V bloku, kjer še ne živim, ampak se adaptira (hurpa ni nič oz. ga je bilo minimalno kak mesec nazaj, sedaj pa sploh ne vejo, kdaj sem tam), mi nekdo konstantno trga nalepko s priimkom z nabiralnika.

Kaj mi je storiti? Sedaj imam pač cca. 10 ze vnaprej pripravljenih nalepk kar v kaslcu in jih pac vsak drug dan popam nazaj gor...

Kako se rešit takega problema? Ker čakat pri nabiralnikih za ovinkom nimam časa...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Potrgaj še ti vse druge nalepke dol, krivec je zagotovo vmes.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ne najbolj legalno: V nabiralnik daš mini kamero, ki snema čez eno od luknjic. Dobro je, da je takšna kamera, ki se aktivira le ko zazna gibanje in da snema tudi v slabših svetlobnih pogojih (bolje je, če je ČB). Če si malo "majstra", lahko tudi kakšna DIY varianta z IR LED-icami, da se vidi v temi.

Vprašljiva učinkovitost: Na oglasno desko napišeš vljuden poziv neznani osebi, ki trga nalepko z nabiralnika, naj se zglasi pri tebi.

BTW, sam sem imel podobno izkušnjo, ko sem bil še v najemniškem stanovanju v LJ v enem manjšem bloku, kjer so bili skoraj vsi upokojenci. Večkrat je izginila nalepka z nabiralnika, ni mi bilo jasno zakaj. List s pozivom na oglasni deski ni pomagal. Mini kamere, ki bi snemale na SD ali kaj podobnega, takrat še niso obstajale. Na koncu sem zožil krog osumljencev na dva; eno žensko, ki je živela v pritličju in jo je motilo, če je kdo parkiral v boksu pred njenim oknom (včasih je bila to pač edina možnost) in enega upokojenca, ki ni bilo stvari, da ga ne bi motila. Ker sem bil v tistem bloku edini najemnik, sem bil po njegovo verjetno avtomatično kriv za vse tegobe.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vsekaj naleko tistemu pod oz nad tabo (kater je starejši), ker to je na nivoju folka 65-70 let,
mlad ti bo prišel osebno jebat mater da vtihni, oz. potem ko si že tiho nebo gušil naprej, tak
da to ti dela star ded (mogoče baba) pod tabo, mogoče nad tabo ali najbližji s katerim imas skupno
steno.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Hm, ko praviš, da imaš malo sosedov... a si slučajno v Šiški v ulici, ki se začne na "R"? Da nisi v istem bloku kot jaz pred leti ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Kako se rešit takega problema? Ker čakat pri nabiralnikih za ovinkom nimam časa...
Vzemi alkoholni flomaster in svoj priimek napiši na kaslc.
Prej pa še pod nalepko napiši da mu yebeš vse po spisku. Ko bo spet odtrgal nalepko, bo vsaj malo jezen.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne ne, pod nalepko napiši "Smajl, jur on kamera!"
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.671
113
Mamo v šiški več takih sosedov
bonk.gif
Ulica na O sosed na L?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Moko nasuj okol kaslca. Če gleda kaj CSI bo cviknu, da je kdo prstne odtise jemal.
Al pa z limom za podgane nalimej okol nalepke so bo prec nalinu gor ko bo dol trgu.
Al pa dva žeblička ene 5 mm da gleda ven in ko lima dol se zbode in ko bo ves zaflajštran okol hodu boš vedu kdo je.
Al pa ribo stao kakšen tedn daj v svoj kasl, da bo povsod smrdel.

Evil mode on

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
ksz

namaži jodovico po nabiralniku in pri nalepki. Krivec bo imel zelo rumene prste :D

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
No tole z nalepko se je tut men dogajalo ko sem se vselil v stanovanje v bloku.Je trajalo kar neki cajta to trganje nalepke iz nabiralnika.
Nalepk sem imel nekaj v rezervi isto kot sergio.Po parih mescih se pa srečem z svojim sosedom, ko grem po pošto (seveda nalepke spet ni bilo na nabiralniku)in mu rečem v tisti jezi da mi eden stalno trga nalepke iz nabiralnika in da ko ga dobim na delu mu bom obe roki zlomu.Nemoreš verjet da od takrat ni bilo več trganja nalepk.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ali pa se kupi ploščico z vgraviranim priimkom in se jo privijači gor...

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Dobi srebrov nitrat (Ag NO3), naredi raztopino v vodi in fino namaži nalepko. Raztopina je brezbarvna, ko pride na kožo pa jo obarva črno in to za kake dva tedna. Ni variante, da spraviš stran
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik creep pravi:
In zakaj za boga bi nekdo trgal drugim nalepko dol z nabiralnika? Mislim, kaj ima od tega?
To boš ugotovil, ko boš star preko 70.
evil.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Jaz bi nalepko namazal z onim tekočim čili extraktom z več kot miljon skolvilov. Pustil da se posuši po pa nalepil gor. Pol pa naj trga! Ko se bo pol potegnil po žnablah ali očeh ga bo dobesedno kap! Oslepne za min. 2 uri!