Nekateri znajo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
napisali bi "voznica iz neznanega razloga zavila na nasprotni pas, najverjetneje je temu botrovala neprilagojena hitrost". in naslov članka, ki bi bil poleg tega prvega: "prometni minister ponovno o zvišanju kazni za prometne prekrške". woo-fuckin'-hoo
uf-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Po liniji najmanjšega odpora. Taka je pač mentaliteta večine ljudi. Zakaj brskat, če se da vse lepo "pospravit"?

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Še en dokaz, da ne rabiš nobenega alkohola, drog, telefona, visoke hitrosti in ne vem česa še, da je folk nesposoben za volanom in ogroža druge.
To sem zadnjič v zajebanciji videl prav lepo prikazano v razočaranih gospodinjah. Neka baba zmešana (ne vem kera je kera, itak so vse fuknjene) v prizoru vozi svoj SUV al karkoli in na cesti vidi neko žival, namesto da bi dala gas in jo na polno pregazila je nepremišljeno z vso močjo zavila volan na pamet v neko smer in zavila dol s ceste, se prevrnila na streho in padla v jezero. Manjkal je samo še nek nedolžni ribič v čolničku.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
verjami... se tudi v živo dogajajo take stvari.... moj kolega na berlingotu naredil totalko zaradi ene mačke, ki se je odločila prečkat cesto
bonk.gif

aja.... cesta je bla popolnoma ravna....(za tiste ki veste... mimo bolnice v rakičanu)
aja x2 ... mačka je preživela
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Jaz vse povozim. Briga me. Imam kasko. Kaj pa išče na cestišču...

sam res... kaj da fak sploh mislijo živali, da se kr po cesti šetajo, mislim ej....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Tudi ti boš srečal kaj večjega kar se ne bo dalo povozit......
grims-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Raje malce zaviranja, kot razbit odbijač. Pretiravat, pa res ne gre, recimo s kakim umikanjem v jarek zaradi ene mačke.
smile-1.gif

Ogo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Enanko - če ne morem varno zavret, se ne umikam (razen seveda velikim živalim, kjer bi bilo trčenje bolj nevarno od potencialne nevarnosti pri umikanju).