Nekaj za pokončne lase na vrhu glave

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
Vsako jutro si na lase nanesem gel in ga imam čez dan gor, zvečer pa sperem dol pred spanjem. Lase imam zgoraj dolge od strani pa kratke. Bil sem že v parih frizerskih salonih in v trgovinah in vsak hvali svoje tako, da nevem več. Torej iščem nekaj dobrega kar bi mi omogoča pokončne lase na vrhu , da drži celi dan in da daje majčkeno "wet looka" in da ni mastno
smile-1.gif
Gelov sem nažalost naveličan kupovat zato iščem alternativo

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
vosek

recimo od tigija: tale

ali style masters (clay): klik

vse dobiš pri naših frizerjih, tako da lahko pred nakupom preizkusiš

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
S spermo si že probal?

Ko sem jo jaz enkrat fasala v lase, je bilo par pramenov tako trdih kot prej kaj drugega in ni šlo dol zaboga.
cheer.gif

Pa še priročno je.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.665
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
S spermo si že probal?

Ko sem jo jaz enkrat fasala v lase, je bilo par pramenov tako trdih kot prej kaj drugega in ni šlo dol zaboga.
cheer.gif

Pa še priročno je.
evil.gif

Odvisno cigava je bila sperma. Ce je bila od Majorja v rezervi (pravega moskega) verjamem, da on zasko strelja.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
S spermo si že probal?

cheer.gif

Pa še priročno je.
evil.gif
"Dragi, jedla sem že, mi lahko še urediš frizuro?"

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.087
1.265
113
42
Dej ne poslušaj modelov. Kup ta črn TAFT! Pa mal zalakiraj lase, dodaj malo vode z roko in vse skupaj s fenom zalakiraj!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
gel rumeni firma got2b zelo dobra stvar....majo ga pa v dm-u, cena 5 evrov in še nekaj

Drži res nenormalno, ampak mi je lase pulil, ko sem si delal frizuro sem imel 'cel kup' las na koncu na roki, ker je močen ko kak neostik
grin1.gif
Strand matte (isto got2b) je boljši - vsaj zame.