Nekaj uric v Umagu

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jutri popoldan bom nekaj uric v Umagu. Ker tam ne poznam ničesar, me zanima kaj lahko tam počnem v tem času. Kje se splača parkirati, kaj pogledati, kje jesti...

Hvala.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Jesti: Restavracija pri marini. Pri vhodu na parking od marine. Top shit zadeva, poceni, postrežba super, hrana izvrstna. Eden boljših steakov sem jedel, predjed pa testenine z gamberi, ki so bile odlične. Tudi dobro domače vino majo. Zelo zadovoljen.

Žural verjetno ne boš, če ja potem klub pri ATP-ju.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Jutri popoldan bom nekaj uric v Umagu. Ker tam ne poznam ničesar, me zanima kaj lahko tam počnem v tem času. Kje se splača parkirati, kaj pogledati, kje jesti...

Hvala.

parkiraš lahko pri zdravstvenem domu, je en stručko tam, k pobira parkirnino, pa še mal ti avto "popazi", lahko pa poskusiš srečo v okolici tega zdravstvenega doma, med bloki, kjer boš lahko brezplačno parkiral. Tam ob obali imaš potem malo šetanja, polno restavracij, za katere žal pojma nimam, kako je glede hrane.

Vem da je tam v bližini dobra picerija Kažun, če se ti pa da malo zapeljati, greš pa v Babiče na pico ali kaj drugega. Vse je dobro in poceni - Babiči.

lahko obiščeš tudi aquarium Umag pa boš poročal, če se meni splača it tja
wink-1.gif