Nekaj ''posebnih'' aplikacij za Symbian

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Potreboval bi en napreden email odjemalec za Symbian, kateri obvlada delo z več imal naslovi (imap in pop3), avtomatsko čekiranje mailov po naprej nastavljenih urah, download celih mailov ali zgolj naslovov, nastavljanje downloada samo v domačem omrežju, itd... Obstaja kaj takega? Gledal sem Emoze, vendar je le ta namenjen več ali manj push načinu, kar pomeni, da je non stop online, drugače ga pa ne moreš nastavit.

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Vse to kar si naštel, ponuja že osnoven e-mail client na (vsaj novejših OS 9.X) Symbianih.

Sam imam vse te možnosti na E71, integriran klient.

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Vse to kar si naštel, ponuja že osnoven e-mail client na (vsaj novejših OS 9.X) Symbianih.

Sam imam vse te možnosti na E71, integriran klient.
Jup, ampak mi gre na faking jetra, da mi pri nastavitvi, da čekira mail v intervalih krajših od 2 uri potem drži povezavo non stop vključeno.
Poleg tega recimo nima, da med delavniki čekira, med vikendom pa ne.
Pa če je možnost, da najprej pogleda za Wlan in potem šele na GSM bi bilo tudi super.

Saj, lahko da sem pa prezahteven.
grin1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Eeeee vidiš, zdaj si dal prav zahteve
wink-1.gif
Za to pa nimam pojma, čeprav meni ne drži povezave, samo imam POP in ne IMAP strežnika, verjetno je v tem razlika ...
Za med vikendi se da nastavit in sicer sporočila/možnosti/samodejno nalaganje/dnevi vzpostavitve povezave

Preko WLAN-a bo pa težje, po moje, saj imaš kot dohodni strežnik določeno pošiljanje preko, recimo, pop.siol.net.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Preko WLAN-a bo pa težje, po moje, saj imaš kot dohodni strežnik določeno pošiljanje preko, recimo, pop.siol.net.

Tole ne bi smelo biti problematično ali pač?

Druga zgodba je s strežnikom SMTP, če wlan ni rutan v internet preko siola.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Eeeee vidiš, zdaj si dal prav zahteve
wink-1.gif
Za to pa nimam pojma, čeprav meni ne drži povezave, samo imam POP in ne IMAP strežnika, verjetno je v tem razlika ...
Točno to, IMAP drži povezavo, POP pa vsakič sproti naredi novo.

Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Tole ne bi smelo biti problematično ali pač?
Druga zgodba je s strežnikom SMTP, če wlan ni rutan v internet preko siola.

Silim da gre, samo en štos z user name in geslom je, če se prav spomnim, bom pogledal.

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
KSZ
Profimail bo izgleda ta prava stvar.
cheer.gif

Potreboval bi pa še dve aplikaciji.
Vgrajena aplikacija kamera je čisto solidna. Težava je v tem, da se ne da nastavit, da je ob vključitvi že v video načinu, kar pomeni, da moraš vsakič še način spreminjat in potem še zagnati snemanje. Pa gredo dragocene sekunde. Ali torej obstaja aplikacija za snemat video in sicer z eno posebno možnostjo. Le ta je, da se da nastavit tako, da ko se aplikacija vključi je takoj v video načinu, če pa bi bilo možno, da že tudi avtomatsko snema (torej brez ročne vključitve snemanja) bi bila pa sploh tombola.
cheer.gif

Druga pa je, da bi se preko bluetootha povezal na Nokio s PC-ja in bi jo lahko kontroliral in delal na njej z računalnika. Torej kot je npr. Soti Pocket Controller za PPC platformo. http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro
Pro_Overview.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
415
83
Za drugo tvojo željo bo aplikacija SymSMB.

Edit: se opravičujem, tale program zgoraj je samo za povezovanje telefona v mrežo in upravljanje datotek na mobitelu iz PC-ja. Ti vidim da rabiš nekaj drugega.

Nazadnje urejeno: