Nedostopnost Wordpress strani

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolegica ne more dostopat do nobene wordpress strani. Nisem polek, ampak pravi, da ne odpre niti bloga, kaj šele, da bi prišla v admin stran. Tudi na fantovem laptopu ne gre, pa na telefonu... Kot da je Telemach blokiral dostop do vseh wordpress blogov. Če da na mobilno omrežje, pa ji odpira vse brez problema.

Je možno, da bi ji Telemach blokiral dostop? Malo verjetno se mi zdi, ampak nimam pojma kaj ji naj svetujem (izklop routerja in počakat par minut ni pomagalo).

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ne vem, če je kaj povezano, ampak tudi jaz sem na telemachu, in mi danes isto dela. Ne odpre mi npr. speedtesta na nobenem izmed pc-jev/tablic, prav tako mi na nekaterih ne odpre dropbox.com, ter ostalih strani...

Imam pa googlove dns-je, tudi s privzetimi ne deluje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
DNS v routerju? Hmmm, po moje ni šanse, da bo znala sama to nastavit, do LJ pa se mi res zaj ni za vozit
grin1.gif
Če je res težava telemacha pol vsaj da ji povem, da ni problem pri njej.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Ponoči je bila okvara na vodu nekje pri Dunaju in so bli na backupu. Menda so zrihtal da zdaj dela.

lp.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Zato mi je verjetno na androidu javljalo napako, da ne more vzpostavti apk. povezavo z internetom, ko sem hotel uploadat slike na google photo
rolleyes-1.gif