Nedosegljivost

d4j0

Zelenc'
24. nov 2009
4
0
1
Imam sledeč problem, za nekatere številke vendar ne za vse sem nedosegljiv, ko me pokličejo jim kar prekine, nimam nastavljenih preusmeritev ali blokiranih klicev, sem mobitelov naročnik z simobil številko, probal sem z drugim telefonom isto, ima kdo kakšno idejo ?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Za katere številke pa si nedosegljiv (operater, ne nujno sprednja predpona številke).
Se zna zgodit, da ima S! kakega bug-a na centrali...

naj uganem? TM naročniki te ne dobijo?

d4j0

Zelenc'
24. nov 2009
4
0
1
Samo Simobilovi naročniki me ne dobijo, problem je da to traja že dolgo časa tudi sam sem mislil kak bug kej takga sej bo delal , sam še vedno ne.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a si številko kam prenašu pa je operater donnor pozabi osvežit svojo bazo???

edit: vidm da maš prenešeno št., pokliči na @m, ki bo na s! prijavil napako - s! mora samo osvežiti svojo bazo pa bo delovalo...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Potem prijavi napako na M@ CC, pa bodo urgirali. Ni napaka na tvoji strani, ampak na operaterski...
wink-1.gif

d4j0

Zelenc'
24. nov 2009
4
0
1
Ja številka je bila prenešena, no upam da je to rešitev, hvala za nasvete.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Identicen primer sem imel sam. Prenos Simo-> Sus in to pred enim letom. Torej se na napakah niso nic naucili, oz. jih ponavljajo?? Namenoma? Doticna persona, ki to ureja ni vestna pri svojem delu? Napaka v prog. opremi?
Lp

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ...........
Kolega ima podoben problem.
Kličem iz simobila na simobil. Pa ko ga kličem; to ne vedno je velikokrat ''kao'' zaseden.
Čeprav se on ne pogovarja je linija ''zasedena''

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Ko govorite o cloveski napaki ali bugu: to so baze do katerih ima dostop vec streznikov in hitro se zgodi da kaka masina kaj narobe obdela, potem cloveski faktor skusa popravit zadevo pa hkrati dve novi napaki naredi. To je hitro lahko. Ampak mi je pa hecno ko folk to sem gor napisa namesto da bi najprej operaterja poklical =)

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik halo pravi:
KSZ...........
Kolega ima podoben problem.
Kličem iz simobila na simobil. Pa ko ga kličem; to ne vedno je velikokrat ''kao'' zaseden.
Čeprav se on ne pogovarja je linija ''zasedena''
Tudi povečan trenutni podatkovni prenos klicanega lahko vpliva na to, čeprav je redkost.
smirk-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
449
83
Sploh ni takšna redkost (pri GPRS oz. EDGE). Prvič sem to opazil pri iPhone-u, potem pa odkril, da imajo enako težavo tudi Nokie in verjetno še kdo?