nedelovanje SD kartice

cinca123

Zelenc'
24. jul 2008
2
0
1
Na nuvi 350 sem na kartico naložil karto AR (original) vendar je nuvi sploh ne zazna, če pa jo naložim na samo napravo deluje normalno. Na kartico sem testno poiskušal naložiti zudi slike tako direktno kot v mapo garmin oz jepg vendar tudi teh ne zazna ali mi prosim lahko kdo pomaga

cinca123

Zelenc'
24. jul 2008
2
0
1
Ja tudi formatiral sem jo že pa ni efekta. Res ne vem kaj bi še lahko naredil. Sem precej iskal po forumih pa razen stokanj zaradi enakih težav nisem uspel ničesar najti.
No v kolikor kdo kaj ve naj prosim pomaga z nasvetom

king67

Pripravnik
17. jun 2008
84
0
6
azijski del Slovenije
Kaj več kot stokanje ti tudi jaz ne morem ponuditi. Sam sem imel podobne težave; izmed 5 enakih kartic (1GB Kingston), mi ena ni hotela delati na Garminu. Formatiral sem jo na vse možne načine (dva card readerja, fotoaparat), sedaj pa jo imam za rezervo v torbici od fotoaparata. S fotoaparatom se namreč odlično razume. Ni mi jasno zakaj, ampak tako pač je.

neyc

Zelenc'
18. nov 2007
10
0
1
MB
Obišči stran
imam podoben problem... dal mape na kartico, pa jih 205W ne prepozna.. pol sem pa jih naložo dirkt v interni spomnin pa dela... pol je pa še sodelavec probal dat njegovo kartico s kartami iz dlančnika, pa mu je zaznalo kartico, map ne...