nedeljsko kosilo v MB - kje?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Nujno rabim par predlogov, kam na nedeljsko kosilo. Pride neka žlahta, pa bi jih rad ven peljal...pa nimam pametne ideje. Pogoj je zelo dobra hrana.
Hvala.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
mogoče gostilna Vnukec v Limbušu ... ko sem bil tam so meli zelo dobro

res pa je, da je treba poklicat pa vprašat, če majo prosto, ker so polno zasedni ob nedeljah

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Šiker je zaprt (dopusti)...je bila pa to prva opcija, pa še blizu mi je.
Verjetno se bom odločil za Ancoro, moram še samo preverit če je potrebna rezervacija...

Hvala vsem.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.401
113
Dobra hrana in Ancora in Sidro nekak ne gresta skupaj. Bolj malica za med tednom ali kaka pica na hitro paše sem noter.

Dobro in sorazmerno poceni se da jest recimo v Vili rustici. Dobro in precej drago lahko ješ tudi pri Pecu ali ribe v Novem svetu. Dober (če dela pravi kuhar) je tudi Denk v zg. kungoti. Dobro sem jedel v restavraciji bowling centra Strike, ko je tam delal oni kuhar iz TV-ja (mislim da je Ristič Zoran), sedaj dela kolikor vem v Šentilju v Mond-u, tako da je dobra hrana verjetno tudi tam.
Evo to je kar se sedaj spomnim. Aja pravijo, da je dobro ampak precej klasično tudi pri Vračku v okolici MB-ja (kje točno ne vem).

Pa še to. Vem, da dosti krat ponovim dobro, zato ker je razlika med jesti in dobro jesti.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Aderlič je zaprt zaradi dopustov če se ne motim. Kaj pa Galeb če vam sede mehiška hrana? Dobra varianta je tudi pri Lipi, ampak se mi zdi da v nedeljo ne obratujejo.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.401
113
No v novem svetu sem bil nazadnje kako leto nazaj, pozno popoldan v soboto ko smo bili skoraj edini gostje (za kosilo pozni, za večerjo hitri). Nekih pripomb nimam.