Ne razumem

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Berem tale članek: http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/mariborskemu-pevcu-strezejo-po-zivljenju .

In mal pofirbcam, ter naletim na tole.

Citat:
Kako doživljaš Maribor?

“Počutim se varnega in mesto izžareva prijetno energijo. Edina pomanjkljivost je ta, da je preveč ’miren’ .”

Kaj zaj?

Na polno mu dogaja, pa spet ni zadovoljen.

Še manj mi je jasno tole:

Citat:
Kaj bi vzel s seboj na samotni otok?

“Dekle in krtačko za zobe.”

Kaj pri milem bogu bo [cenzura] počel z žensko na samotnem otoku?!

Citat:
»Nikoli nisem paradiral, se kakor koli izpostavljal ali celo izzival s svojo istospolno usmerjenostjo

Ah kje, samo mal so na strehi lokala mahali z zastavo:
image_9525054_1.jpg

(Da izzivanja z Unionovo marelo v štajerski prestolnici sploh ne omenjam)
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ta članek sem v novicah dislektično preletel...
Najprej sem mislil da gre za pevca Periča alias slovenski Ray... V zvezi s pevcem Sebastianom... pa da ga tepejo ker je homo.
No potem sem skapiral da gre za nekega Murkota. Ja vredu, vse je OK ne vem kaj bi rad.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.138
576
113
tam ko se terc po tori rola
Jaz sem tudi najprej pomislilna Murkota... A da še kdo je takšen, ki se ima za pevca, pa še nihče ni slišal zanj..? Ja, dobro, kje je problem? Ne da se mi brati tistih jokanj, da toplih ne razumemo, pa take kozlarije. Načeloma nikogar ne motijo, če živijo svoje življenje. Če pa to obešajo na velik zvon in se malodane hvalijo, da se bulajo v čokoladno oko, pa ne vem... Verjetno koga zmoti in je malo hud.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.902
879
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Če pa to obešajo na velik zvon in se malodane hvalijo, da se bulajo v čokoladno oko, pa ne vem...
Meni tudi ni čist jasno tole..a jih moramo zdaj še gor jemat al kaj?
17758-icon_confused.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Če pa to obešajo na velik zvon in se malodane hvalijo, da se bulajo v čokoladno oko, pa ne vem... Verjetno koga zmoti in je malo hud.
Se strinjam - kot je moteče, če nek moški na veliki zvon obeša, koliko p_ičk je položil.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.902
879
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Če pa to obešajo na velik zvon in se malodane hvalijo, da se bulajo v čokoladno oko, pa ne vem... Verjetno koga zmoti in je malo hud.
Se strinjam - kot je moteče, če nek moški na veliki zvon obeša, koliko p_ičk je položil.
Nisem še videl, da bi "jebači" paradirali po ulicah in se na ves glas drli o svojih pravicah..saj jim nihče ne odreka kavsanja po svoje- naj to delajo doma pa pika.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Nisem še videl, da bi 'jebačem' država prepovedala poroko in vse pravice, ki izhajajo iz nje.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.280
799
113
EU
Jebači si sploh ne želijo poroke (ter vseh pravic, ki izhajajo iz nje)
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.902
879
113
tu in tam
Kje si pa zdaj privlekel poroke pa podobno? A se ti ne zdi, da pederastija ni glih najbolj naravno in razširjeno obnašanje? kot sem rekel, naj počnejo svoje stvari doma, pa tudi v javnosti se noben ne zgraža, če se istospolni držijo za roke ipd. vse v mejah normale, pa je.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Homoseksualnost je naravna, me pa veseli, da ti je vseeno, kaj ljudje počno v javnosti (kar je navsezadnje point vse stvari - imaš pa vso pravico, da se na osebni ravni z nečim ne strinjaš).

p.s. pederastija ni enako homoseksualnosti: pederastija je sinonim za pedofilijo.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.902
879
113
tu in tam
Ja, vidim, da si poguglo, jaz sem pa ta izraz uporabil zaradi večjega efekta, če sem že natančen. Ni pa na splošno za pedofilijo, ampak za nagnjenje odraslega moškega do dečkov.