Delujoč tiskalnik, če odmislim problem s papirjem, ki ga vedno ne zagrabi in povleče s kupa (vedno mora biti kupček debel ene 2 cm v predalu) sem izklopil in postavil na mirovanje nekaj mesecev. Po ponovnem priklopu sem bil neprijetno presenečen, papir je prišel ven brez slike na njem. Po odprtju printerja sem obrise slike videl na širokem traku folije, ki se verjetno vrti skupaj s papirjem in je napeta na mehanizmu nameščenem na spodnjem delu pokrova tiskalnika. Kaj bi bilo narobe in kot rečeno na obeh tiskalnikih.
Na obeh tiskalnikih pa se enako na zaslonu pojavi na sliki utripanje enega dela (kasete) ki je rdeče obarvana in utripajoča. V tej kaseti je odpadni barvni prah, ki se zbira od printanja. Je možno, da je ta kaseta polna, ali da se je ta prah strdil (od neuporabe) ? Kaseto bom najprej očistil. Kaj mislite, da bi bilo narobe, da papir gre skozi, printanje pa je neuspešno, na koncu pa še javi napako.
Na obeh tiskalnikih pa se enako na zaslonu pojavi na sliki utripanje enega dela (kasete) ki je rdeče obarvana in utripajoča. V tej kaseti je odpadni barvni prah, ki se zbira od printanja. Je možno, da je ta kaseta polna, ali da se je ta prah strdil (od neuporabe) ? Kaseto bom najprej očistil. Kaj mislite, da bi bilo narobe, da papir gre skozi, printanje pa je neuspešno, na koncu pa še javi napako.